22.KOLO 1.B."C" - HNOJNÍK : LÍSKOVEC 5:2 (2:2)

23.05.2023 12:56

SOBOTA 20.5. 2023 17:00

                                         22.KOLO - 1.B.“C“
                                HNOJNÍK : LÍSKOVEC 5:2 (2:2)

                                                                   1.POLOČAS .... 2.POLOČAS ....
Branky:   11. Bolek (odražený míč)        1:0
               17. Karpíšek                           1:1
               30. Bolek (sam.akce)              2:1
               38. Soukup                             2:2
               62. Zábelka (Maceček)            3:2
               70. Maceček (Bolek)               4:2
               85. Brzuchanski (Příborský)     5:2
Rozhodčí: Lojek -  Chmiel, Malík
Diváci: 68
Klus – Rusz, Kozel, Hradil– Brzuchanski, Bauman, Rusnok, Bolek, Příborský – Zábelka, Maceček
Střídání:  75.  Maceček - Probosz    82. Zábelka – Moškoř        86. Příborský – T.Jantoš
                  86. Brzuchanski – T.Jantoš                      
Trenér: Martin Blahuta    
             Neskutečná série Hnojníka má po tomto z obou stran výborném utkání už naše čtvrté pokračování (Nýdek 3:0, Dobrá 2:1, Sedliště 4:2) a po zaslouženém vítězství nad Lískovcem 5:2 se už posouváme na pátý flek této vyrovnané tabulky. Do utkání trenér Blahuta nasadil asi nejsilnější sestavu, ve které chyběl pouze Lachowicz s Rakusem a pouze lavičku usedli Probosz, Moškoř a táta a syn Jantošové!
           Už v 11 minutě utkání napřáhl ze 25 metrů Rusnok a nedal Hillovi šanci 1:0. Bohužel pro domácí vedení netrvalo příliš dlouho, zaváhání Brzuchanského  potrestal Karpíšek 1:1. Vedení si vzal Hnojník zpět ve třicáté minutě, to naopak velkou chybu hostující obrany potrestal výstavním gólem Bolek 2:1. Ani po této nádherné brance jsme poločasové vedení neudrželi, ztrátu míče na půlící čáře potrestal bývalý hráč MFK F-M, Baníku či Frýdlantu Petr Soukup a ve 38 minutě se začíná zase za nerozhodného stavu 2:2. Tak končí i poločas, ovšem diváci se baví fotbalem.
         Celé utkání má podobný průběh jako utkání se Sedlištěmi v minulém kole, znova jdeme do vedení v 62 minutě, to Brzuchanski vyvezl míč přes celé hřiště a dvojice Maceček – Zábelka akci dokončila, Zábelka svou šestou jarní brankou upravuje na 3:2. Maceček si říká o střídání, ale než k němu dochází, přidává čtvrtou branku domácích v 70 minutě 4:2. Hostující Hrdlička se snaží ještě utkání zdramatizovat, ale hlavou trefuje pouze břevno! Brzuchanski, který byl skoro u všech branek na obou stranách, zakončuje po ose Moškoř – Příborský tento nadprůměrný zápas brankou po hokejovém blafáku na 5:2. V dalším kole zajíždíme na půdu Petřvaldu, který se během jara dostal už na druhé místo a pošilhává po postupu do 1.A.
Martin Blahuta: „Myslím si, že diváci viděli zajímavý, atraktivní zápas a na rozdíl od zápasu ze Sedlištěmi to bylo v pohodové atmosféře. Výsledek je pro Lískovec krutý, ale vzhledem k tomu, že jsme vstřelili krásné branky a dali jich více než soupeř, je vítězství zasloužené. Snad zvládneme i poslední květnový zápas (Petřvald venku), i když u toho nebudu, týmu věřím, že to zvládne za tři body. Hodně mi to připomínalo 7 let starý zápas :) ....!“

 


    

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode