23.KOLO - HNOJNÍK : SEDLIŠTĚ 2:0 (0:0)

30.05.2022 11:59

SOBOTA 28.5.2022 17:00

                                        23.KOLO – 1.B. „C“
                             HNOJNÍK : SEDLIŠTĚ 2:0 (0:0)

Branky: 48. Brzuchanski (Walica)    1:0
             88. Bauman (penalta)        2:0
            
Rozhodčí:  Hrdina – Pobořil, Kotas – delegát Kuběna
Diváci: 20 ( z toho polovina ze Sedlišť) a 8 pořadatelů – tragická návštěva
        
Kreželok – Glac, Oborný, Bauman, Kozel, Klus –  Brzuchanski, Bolek, Walica, Hradil – Zábelka
Střídání : 55. Hradil – Grochal        89. Zábelka - Jantoš    
Trenér: Martin Blahuta

                   V Hnojníku se v květnu pod novým trenérem Blahutou vykrystalizoval osmnácti členný kádr,ze kterého tentokrát vypadli Lamoš (nemoc), Lachowicz (sval), Kluz (sval), Pieszka (nemoc) a Maceček (koleno), ale naopak se poprvé  zapojil výborně hrající Glac. Trenér Blahuta vzhledem k tomu, že tým dostává hodně branek přeskupil řady, změnil hráčům  posty a podle nuly vzadu se to asi vyplatilo,i když k tomu přispěl i bezzubý soupeř, kterému chyběl  kanonýr Kovácz a trenér Onufer.
                 Ve čtvrté minutě jsme tak jako v Bašce měli jít do vedení, ale dopadlo to stejně jako v minulém kole, tentokrát se v gólovce objevil Zábelka a znovu Bolek, ale stav 0:0 trval i po super šanci Brzuchanskiho v 18.minutě, to Lukáš přestřeluje branku Šokaly z malého čtverce! Hosté díky Sekaninovi a Krejčokovi sice dobře kombinují, ale do šancí se prakticky nedostali, výjimkou  byla 25.minuta, kdy těsně minul branku Kreželoka útočník Krištof. Do poločasové přestávky tak šly oba týmy za bezbrankového stavu.
               To že má Hnojník lepší druhé poločasy se potvrzuje, už ve 48 minutě, to Walica geniálně vysunuje Brzuchanskiho, který střílí první branku utkání před smutnou návštěvou 1:0. Pojistku mohl opět přidat výtečně hrající Brzuchanski, ale po centru Zábelky ho vychytal brankář Šokala.V 63.minutě předvedl kanonýr domácích Zábelka individuální akci, ale je z toho po dalším zákroku brankáře hostů jen roh. Zákrok dne však předvedl brankář Hnojníku Kreželok, ten famózně vychytal střídajícího Adamuse, bravo Benji! V téže minutě střílí na sedlišťskou bránu i domácí hráč číslo 8 Walica, ale znova je z toho pouze roh a Šokola si připisuje další dobrý zákrok. Obrana Hnojníku pracuje znamenitě a důkazem toho je skvělý obraný zákrok stopéra Oborného, který nebezpečnou situaci hostů hasí na roh, to běžela 86.minuta utkání. A úleva pro domácí fans přichází v 88.minutě kdy proměňuje penaltu Bauman a konečný výsledek utkání o osmou příčku je tak 2:0. V dalším kole zajíždíme do Horní Suché, kde nás čeká lídr soutěže.
Martin Blahuta: „Něco jsme se sestavou museli udělat, protože inkasovat 8 branek ve dvou utkáních je žalostně moc. Jsem moc rád, že kluci se s rozestavením 5 – 4 – 1 zhostili na výbornou, takticky to zvládli skvěle a na rozdíl od mého kamaráda a v tomto utkání trenéra D.Majera si myslím,že jsme vyhráli zaslouženě! Neuznaný gól Sedlišť byl naprosto správně za ruku odvolán, zbytečně se potom utkání vyhrotilo, bohužel má na tom velký podíl rozhodčí Hrdina, ale kdo neudělá chybu. Určitě v tom nevidím záměr, jak tvrdila hostující strana. Mě teď už jenom zajímá kdo bude připraven z hráčů do ukání v Horní Suché!"

CHYBĚLI

KÁDR TJ SOKOL HNOJNÍK – JARO 2022

  1. LAMOŠ MARTIN - 1

  2. KREŽELOK BENJAMIN - 22

 

  3. BAUMAN MICHAL - 3

  4. GLAC JAROMÍR - 4

  5. JANTOŠ TOMÁŠ - 5

  6. KLUS ALEŠ - 7

  7. KOZEL JIŘÍ - 6

  8. LACHOVICZ JIŘÍ – 9

  9. OBORNÝ EDUARD – 18

 

10. BRZUCHANSKI LUKÁŠ - 2

11. BOLEK DOMINIK - 14

12. GROCHAL ŠIMON - 5

13. HRADIL JAKUB - 13

14. KLUZ ALEŠ - 12

15. PIESZKA DENIS – 11

16. WALICA MAREK – 8

 

17. MACEČEK KAREL - 11

18. ZÁBELKA VOJTĚCH - 10

 

TRENÉR:  MARTIN BLAHUTA

                        

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode