24.KOLO - HORNÍ SUCHÁ : HNOJNÍK 3:1 (2:0)

07.06.2022 18:31

SOBOTA 4.6.2022 17:00

                                 24.KOLO – 1.B. „C“
                      HORNÍ SUCHÁ : HNOJNÍK 3:1 (2:0)

                                                                        SESTŘIH Z UTKÁNÍ ....
Branky:   8. Nový                        1:0
             40. Kux        ;                 2:0
             60. Zábelka (Bolek)        2:1
             89. Kotula                      3:1
        
Rozhodčí:  Klimek – Bednář, Hudeček
Diváci: 108
        
Kreželok – Pieszka, Oborný, Bauman, Kozel, Klus –  Brzuchanski, Walica, Hradil – Zábelka, Bolek
Střídání: 75. Hradil – Jantoš    88. Zábelka - Molin    
Trenér: Martin Blahuta

                      Lídr soutěže tým Horní Suché měl před tímto utkáním nevídanou sérii bez inkasované branky. A náš tým jim chtěl tuto sérii ukončit, což se podařilo, ale body to po dobrém výkonu nepřineslo.
                     Trenér Blahuta opět změnil rozestavení, ale pětičlennou obranu nechal tak jako proti Sedlištím, jen Glace (práce) nahradil Pieszka. Tříčlenná záloha ve složení Brzuchanski – Walica - Hradil a o góly se měli starat Zábelka (přestupuje do Horní Suché?) a Bolek. Nezvykle chybující rozehrávku Hnojníku potrestal už v osmé minutě Nový 1:0. A do dvacáté minuty utkání Hnojník připravil domácím další dvě gólové šance, naštěstí  Kreželok v naší brance míč za svá záda nepustil.Ve 28.minutě jsme dvakrát zahrozili i my, ale Bolek ani Brzuchanski  si na Lincera nepřišli. A tak na poločasovou přestávku se jde za stavu 2:0, to se ve 40 minutě prosadil Kux.
                   Do druhého poločasu jsme chtěli zrychlit a zjednodušit hru a to se povedlo, začali jsme mít více ze hry, ale skóre přesto mohl navýšit Kux a Nový , jenže Kreželok byl proti. A potom to přišlo, po 1611 minutách ( 17 utkání bez inkasované branky) lovil Lincer míč ze své brány, překonal ho Zábelka po přihrávce Bolka 2:1. Domácí v 62.minutě trefují břevno a z následného protiútoku pro změnu Bolek tyč, uffff mohlo být srovnáno! A domácí se strachovali o výsledek, v té chvíli jsme byli překvapivě lepším týmem, začali jsme hrát vabank , do zálohy se posunul Bauman i Klus, ale vyrovnat se nám nepodařilo. V závěru už jen pojistil vítězství Kotula a konečný výsledek je tak 3:1, a domácí jsou už jen krůček od postupu, když i druhé Raškovice budou zřejmě postupovat do 1.A. třídy. Hnojník tak klesá na 9.místo. V dalším kole přivítáme Petřvald a bohužel nám budou chybět klíčoví hráči Bauman a Brzuchanski, přesto se musíme o vítězství znovu porvat.
Martin Blahuta: „Chtěli jsme přerušit sérii H.Suché, to se povedlo. Chtěli jsme podat zodpovědný výkon, to se taky povedlo. Bohužel jsme se nevyvarovali chyb v rozehrávce, ve druhé půlce jsme hru zjednodušili a mohli i vyrovnat, ale domácí vyhráli zaslouženě.Chtěl bych poblahopřát Horní Suché k postupu a velký respekt k této sérii bez inkasované branky a klobouček jak tady dělají fotbal!“
 

DLOUHOU SÉRII TOMÁŠE LINCERA (1611 MINUT) UKONČIL VOJTĚCH ZÁBELKA!

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode