25.KOLO - HNOJNÍK : PETŘVALD 2:2 (1:1)

13.06.2022 09:53

SOBOTA 11.6. 2022 17:00

                                  25.KOLO – 1.B. „C“
                          HNOJNÍK : PETŘVALD 2:2 (1:1)

Branky:   9. Novotný                        0:1
             15. Zábelka (odražený míč) 1:1
             51. Bolek (odražený míč)     2:1
             70. Knor                              2:2
        
Rozhodčí:  Ritter – Ivanský, Gába
Diváci: 68
        
Kreželok – Glac, Oborný,Kozel, Klus, Pieszka –  Hradil, Walica, Grochal – Zábelka, Bolek
Střídání: 55. Hradil – Maceček    71. Grochal - Jantoš
Trenér: Martin Blahuta

           Před nevídanou návštěvou na zdejší poměry jsme přivítali v boji o osmý flek Petřvald, trenér Blahuta však postrádal lídry týmu Baumana a Brzuchanskiho.
Po úvodních šancích našeho týmu v sedmé a osmé minutě ( Zábelka a Grochal), se skóre bohužel měnilo v náš neprospěch – Novotný 0:1, to běžela devátá minuta utkání. Ale kanonýr Zábelka už v 15.minutě zaslouženě srovnává na 1:1 po závaru před brankářem Jančou. Útočné duo Zábelka a Bolek si do poločasu vytvořilo šance, ale ani oni ani Grochal vedoucí branku nevsítili a když se na hostující straně střelecky neprosadil autor úvodní branky Novotný, odcházelo se do kabin za stavu 1:1.
        Rozhodčí Ritter foukl do druhého poločasu po dvacetiminutové přestávce a už v 51.minutě se domácí fans radují, po dorážce před bránou náhradního brankáře Pokorného se prosazuje Bolek 2:1! Ještě v 54.minutě trefují hosté tyč, a po té přichází z naší strany festival zahozených šancí. To už je na hřišti i Maceček, tlak sílí, ale postupně neproměňují šance Zábelka, Bolek a dvakrát i Maceček. A přichází trest, v 70.minutě srovnává Knor na 2:2. Náš tlak se otupuje i díky tomu, že od 76.minuty hraje Hnojník bez zraněného Zábelky a lavička zeje prázdnotou. Souboj o střed tabulky tak vítěze nepoznal a náš tým je před posledním kolem v Nýdku osmý!
Martin Blahuta: „Konečně jsme vstřelili v prvním poločase branku a vzhledem k tomu, že máme lepší druhé poločasy, jsem věřil ve vítězství. Ale předvedli jsme, jak se dá ztratit dobře rozehraný zápas. Mrzí mě zranění Zábelky (zlomený palec), ale co to je proti hráči Staříče Petrovi Juklovi ...., který dopadl o hodně hůř. Z toho zákroku …. jsem z odstupem času v šoku, hodně mě mrzí jak Juklino dopadl. Snad se k tomu DK po zhlédnutí videa vrátí. Dnešní ztracené body musíme získat v Nýdku! Ještě jednu perličku bych rád zmínil, klukům ve žlutém (21, 20 a 18 let), se utkání moc nepovedlo, hlavně problémy s časy poločasu, přestávky a konce utkání. Ale ve Staříči se chybovalo víc, tak snad se ti mladí soustředí na pískání a ne jen na dodržování zóny:)!“  

FOTOGALERIE JARO 2022 .... FOTOGALERIE TJ SOKOL HNOJNÍK JARO 2022 ....



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode