3.KOLO - FK STAŘÍČ : LOKOMOTIVA PETROVICE B 3:1 (3:1)

30.08.2021 11:33

SOBOTA 28.8. 2021 15:00

                                  3.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                      FK STAŘÍČ : LOKOMOTIVA PETROVICE B 3:1 (3:1)

                            SESTŘIH BRANEK .... ZÁZNAM UTKÁNÍ ....
Branky:      7. Matula (Kolář)             1:0
                13. Giňa                            1:1
                20. Kaulinec (Matula)        2:1
                41. Kaulinec (Király)          3:1
Rozhodčí:  Bartoš – Pobořil, Nguyen Huu Hung   
Diváci : 88
        
Kocián – Király, Velička, Musálek, Jukl  –  Kolář, Vandas, Trčka, Matula – Kaulinec, Říha
Střídání : 68.Király – Janota    87.Říha – Petr Klečka     90.Matula – Hromádka
               90.Kolář – Pavel Klečka
    
            Z remízové sestavy .... ( Nýdek : FKS ) nezůstal kámen na kameni. Do brány se postavil univerzál Kocián (Smetana – dovolená), na svém postu v obraně nastoupil pouze Király (Malý zraněn,  Kocián v bráně, a Burda raději bez komentáře), v záloze si tři hráči pouze změnili posty a doplnil je Kolář a s kanonýrem Kaulincem hrál na hrotu Říha. Na lavičku usedli mladíci Baszyňski, bratři Klečkové, Hromádka a v pátek ve 23:00 zapsal sekretář klubu Petr Slanina na soupisku Lukáše Janotu (38 let).
            I tato kombinovaná sestava úkázala charakter, už v 7.minutě  geniálně obešel Kolář dva protihráče, naservíroval míč Matulovi a FKS má na podzim „už“ druhého střelce a vedeme 1:0! Naše vedení netrvalo dlouho, ve 13 minutě se z hranice „16“ prosazuje výstavní brankou Giňa 1:1. Ve dvacáté minutě už je stav 2:1 ve prospěch domácích, to chytrou přihrávku Matuly přetavuje ve svou šestou podzimní branku Lukáš Kaulinec. Pojistku našeho zaslouženého,ale upachtěného vedení mohl ve 25.minutě přidat po akci Vandase Kaulinec a ještě lepší příležitost měl ve 36.minutě Říha,ale stav 2:1 trvá! Na tribunách (kdy budou práce na fasádě ukončeny? ....) se přece jen raduje – 41.minuta a spolupráce Király – Kaulinec končí gólem 3:1. Závěr poločasu patřil hostům ,naštěstí se jim nepodařilo vstřelit kontaktní branku ( měli dvě obrovské šance) a tak do kabin se jde za velice příznivého stavu 3:1.
            Už po několika sekundách druhé půle Kolář vysunuje Kaulince, ale brankář Siuda je tentokrát připraven a vytěsňuje míč na roh. Náš tým potom zcela vyklidil pole, uchýlil se k poctivému bránění a spoléhal pouze na brejky a hrál na to, na co torzo týmu v danou chvíli mělo. Tým utkání nakonec dovedl do vítězného konce a v závěru mohl korunovat toto vydřené vítězství Petr Klečka, ale svůj samostatný nájezd nezvládl i díky brankáři Siudovi, který tak napravil své chyby při našich vstřelených brankách. A tak po dlouhé době si připisujeme domácí vítězství,které je velice cenné tomu v jaké situaci jsme se ocitli. V sobotu zajíždíme na půdu dosavadního lídra 1.B.třídy  do Vendryně, odjezd pro fanoušky je ve 14:00, výkop je v 16:00, snad se nám vyprázdní marodka,ukončí se dovolené a budeme se rvát o body jako v tomto utkání!
Martin Blahuta : „V pátek před utkáním nastaly situace, které už bych nechtěl zažívat, prakticky jsme přišli o 6 hráčů základní sestavy, zkoušeli jsme tým doplnit aspoň na jedno utkání, nakonec jsme udělali Lukáše Janotu,který nám může na podzim pomoci a pokud přes zimu potrénuje, určitě bude pro FKS platným hráčem. Takže všechno zlé je k něčemu dobré. Je to velice cenné vítězství, za které klukům děkuji, fotbal zvlášť ve druhém poločase sice katastrofa, ale body zůstaly doma a pro další si chceme zajet do Vendrymně, pokud budeme alespoň částečně kompletnější tak v to věřím.“


FOTOGALERIE PODZIM 2021 ....

     

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode