4.KOLO 1.B "C" - DĚTMAROVICE : HNOJNÍK 0:0

08.09.2022 22:30

SOBOTA 3.89.2022 16:00

                                    4.KOLO – 1.B. „C“
                       DĚTMAROVICE : HNOJNÍK 0:0 (0:0)

Branky: bez branek
Rozhodčí: Závodný - Machala, Sýkora
Diváci: 58
Kreželok –Oborný, Bauman, Kozel, Glac – Brzuchanski, Rusnok, Lachowicz, Rakus – Hradil Příborský
Střídání: 50.Oborný – T.Jantoš st.    52. Lachowicz – T.Jantoš ml.        
Trenér: Martin Blahuta ( vytvořil sestavu) – koučoval M.Bauman a M.Jantoš

        S torzem týmu dorazil Hnojník do Dětmarovic, dokonce chyběl i trenér Blahuta, který byl na dovolené na Rhodosu, přesto vytvořil sestavu na dálku a zápas společně odkoučovali kapitán Bauman a Milan Jantoš. Takže na lavičku hostů usedli pouze dva náhradníci a to Tomášové Jantošové a vedoucí a trenér v jedné osobě Milan Jantoš.
        Utkání bohaté na šance a chudé na góly tak nakonec skončilo bezbrankovou remizou a více o utkání se dozvíme z článku Jakuba Hradila nejen hráče Hnojníka, ale i správce webu FOTBAL U NÁS  …. 
         Zisk bodu z hostujícího prostředí je sice vždy cenný, ale z ohlasů i bývalého hráče Vojty Zábelky měly být tři, ale nemohoucnost ve střelbě nás o ně připravily.
Martin Blahuta: „Měl jsem celý zápas info o utkání, měli jsme šanci na dva zápasy, ale asi bychom nedali branku ani do večera. Nastřelili jsme tyčku, i břevno, přesto bereme jen bod. V dalším zápase hostíme Orlovou, už se nám vrátí klíčoví hráči a věřím že rozjedeme vítěznou sérii. Klukům za bojovný a poctivý výkon děkuji, zvlášť náhradním trenérům M. Baumanovi a M. Jantošovi.“

   

      

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode