6.KOLO - HNOJNÍK : FK STAŘÍČ 3:0 (1:0)

20.09.2021 09:27

SOBOTA 18.9. 2021 15:30

                            6.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                               HNOJNÍK : FK STAŘÍČ  3:0 (1:0)

Branky:       19. Zábelka          1:0
                   60. Jantoš            2:0
                   73. Jantoš            3:0
Rozhodčí:  Mitura –  Machala , Šašinka
Diváci : 48 – z toho 30 našich zklamaných fandů
        
Smetana – Kocián, Velička, Musálek, Jukl  –  Kolář, Vandas, Matula,  Trčka – Kempa, Kaulinec
Připraveni: Hromádka, P.Klečka, P.Klečka, Volný, Jurek
Střídání :    46. Kempa – Jurek               62. Kolář – Volný                73. Velička – Pe.Klečka
                   79. Vandas – Pa.Klečka        79. Matula - Hromádka
Trenér : Martin Blahuta

                        FKS měl tradičně potíže se sestavou, i proto trenér Blahuta nominoval na utkání dvojici veteránů Kempu a Jurka. Na naší lavičce bylo i tak 5 náhradníků a lavička Hnojníka zela prázdnotou už ve 37.minutě, to ve 12.minutě zraněného brankáře Fujáka (56 let) nahradil Jantoš , do brány se bez rukavic postavil hráč z pole č.7 Aleš Klus. Všechny trumfy tak byly na naší straně, zvlášť když domácím chyběl kanonýr Maceček. Už ve zmiňované 37.minutě,  šel do hry náš bývalý hráč Hradil, který nahradil Bolka.
                      Do patnácté minuty jsme měli dvě gólovky, Kaulince v desáté minutě vychytal Fuják a míč po závaru před domácí branou vykopával před dobíhajícím Kempou stopér Hnojníka. A přišel trest , z naší výhody (aut) jsme zbytečně ztratili míč a nejlepší hráč na hřišti Zábelka překonává Smetanu 1:0. A to nebylo vše, ve 22.minutě mohli svěřenci trenéra Mikundy ( v zápise uveden jako vedoucí, asi nemá licenci) zvýšit už na 2:0, ale naštěstí v koncovce selhali. Nám se do poločasu vyrovnat nepodařilo, protože Matulův trestňák vytěsnil na roh Klus, Kempova hlavička jen těsně letěla nad břevnem a Kaulinec trefuje z dobré pozice jen těsně vedle tyče. No a když,  Zábelku vychytal ve 36.minutě Smetana odcházelo  se do kabin před početnou skupinou stařičských fandů za stavu 1:0.
                    Do druhého poločasu šel náš nažhavený tým s jasným cílem vyrovnat, a strhnout vedení na naší stranu. Jenže odhodlání zůstalo v kabině a náš tým zopakoval stéjný výkon jako ve druhém poločase ve Vendryni a to žalostný. Po chybách v obraně nás dvakrát potrestal střídající Jantoš a tak konečný výsledek 3:0 je velkým zklamáním. V dalším kole přivítáme třetí tým tabulky Inter Petrovice.
Martin Blahuta: „ Když se podívám na náš kádr .... a kádr Hnojníka tak se nemůžu vymlouvat, že nám ze základu chyběl Malý, Krpec, Quitt, Király a Míček. Měli jsme toto utkání zvládnout, jejich golman si v klidu zahrál stopéra, na naše střely nepotřeboval ani rukavice. Z našeho týmu odehrál dobré utkání jen Musálek, ostatní zahráli pod své možnosti. Po předzápasovém tréninku (bylo nás 15 ….), přípravě před utkáním jsem o našem vítězství nepochyboval, o to víc jsem zklamaný. Hnojník si udělal radost, na zápas se sešli půl hodiny před zápasem a na nás to stačilo.“
ROZHOVOR S TRENÉREM PRO FOTBAL U NÁS .... 

FOTOGALERIE Z PODZIMU ....

   

    

 

   

    


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode