7.KOLO - FK STAŘÍČ : INTER PETROVICE 1:3 (1:3)

26.09.2021 15:15

SOBOTA 25.9.2021 15:00

                          7.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                        FK STAŘÍČ : INTER PETROVICE  1:3 (1:3)

                                             SESTŘIH BRANEK .... A CELÉ UTKÁNÍ ....

Branky:   1. Brzóska             0:1
               3. Kačinsky            0:2
             28. Míček (Jukl)       1:2
             45. Dvořák               1:3
Rozhodčí:  Viščor –  Pokluda, Měkýš
Diváci: 98
        
Smetana – Király, Jukl, Kocián, Malý  –  Matula, Vandas, Musálek, Trčka – Míček, Kaulinec
Připraveni: Baszczyňski - Hromádka, P.Klečka, P.Klečka, Velička
Střídání :    70.Vandas – Velička    71.Trčka – Petr Klečka
Trenér : Martin Blahuta

                     Po dvou domácích vítězstvích ( Lokomotiva Petrovice B 3:1 a Mosty 7:1) přichází druhá porážka ( Petřvald 2:3), v tabulce pravdy díky remíze v Nýdku jsme na -5 a začíná nám už v polovině podzimu boj o záchranu. A to nás teď čeká těžká série , venku Oldřichovice a potom dvakrát doma se soupeři z čela tabulky a to Raškovice a Věřňovice.
                  Ti diváci, kteří zasedli na už opravenou tribunu později neviděli branku ze 30 sekundy ( Brzóska) a ze 150 sekundy (Kačinsky) a stav 0:2 přivedl trenéra Blahutu k šílené zuřivosti, nejdříve to odnesly nosítka a poté střídačka. Po odstoupení hostujícího kapitána Czyže, už v 15.minutě  a nastřeleném břevnu Smetanovy svatyně jsme se přece jen trochu z úvodního  šoku otřepali a kontaktní branku mohl ve 25.minutě vsítit Kaulinec, ale brankář Chmelař zakročil famózně a vytěsnil nohou míč na roh, to už AR1 Pokluda ukázal správně, ale proč měl zvednutý praporek ....to se neví, naštěstí přesný sudí Viščor na toto velké pochybení nereagoval. Kontaktní branku vstřelil po kolmé přihrávce Jukla Míček, na ukazateli skóre svítí 28.minuta a stav 1:2. Konec poločasu přinesl našim skvělým fandům další nápor na srdce, to Jukl se fatálně ukopl a Dvořák přesně ve 45:00 zvyšuje na 1:3.
                 Tým tentokrát druhý poločas odjezdil, ale kromě nastřelené tyče Míčkem a střely přes hlavu Juklem,  jsme si proti výborně hrajícím Petrovicím více šancí nevytvořili. I hosté se už spoléhali na kontrolu výsledku, podnikali jen bréjky, které třeba Silvestr Varga (hrál za Palkovice) nedotáhl do gólového efektu. Po páté ze sedmi zápasů jsme třikrát inkasovali, máme 7 bodů a skóre  16:17! Tak snad za týden v Oldřichovicích se už chytneme, autobus pro fanoušky odjíždí v sobotu ve 13:00 od Kostela, výkop utkání je v 15:00.
Martin Blahuta: „ Ještě, že jsem loni absolvoval operaci srdce ...., jinak by to semnou šlehlo. Zažil jsem ve fotbale už za ty roky hodně ...., ale prohrávat doma po necelých třech minutách 0:2 tak to je síla. Kdybychom  zase zbytečně v závěru poločasu neinkasovali mohlo to vypadat jinak, kdyby Míček netrefil jen tyč, kdybychom měli silnější lavičku, ale to je jen kdyby. Soupeř byl prostě lepší a vyhrál zaslouženě, ale cestu k vítězství jsme mu usnadnili až moc.“

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode