8.KOLO - TJ OLDŘICHOVICE : FK STAŘÍČ 1:1 (0:0)

04.10.2021 09:47

SOBOTA 2.ŘÍJNA 2021 15:00

                                 8.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                               OLDŘICHOVICE : FK STAŘÍČ 1:1 (0:0)

Branky:
66. Janeček                1:0

             86. Malý (Musálek       1:1
    
Rozhodčí:  Pobořil – Turoň, Krpel
Diváci: 88
        
Smetana – Király, Jukl, Kocián, Malý  –  Matula, Vandas, Musálek, Trčka – Míček, Kempa
Připraveni: Baszczyňski - Hromádka, P.Klečka, P.Klečka, Kolář, Vokoun
Střídání :    61. Kempa – Kolář    80.Király – Pe.Klečka        89.Matula – Pa.Klečka    
Trenér : Martin Blahuta

                              Trenér Blahuta poprvé v sezóně neměnil sestavu z předešlého kola, zraněného Veličku nahradili na lavičce zkušení, Kolář s Kempou, kteří v zápase s Petrovicemi, chyběli. Oldřichovice vedené trenérem Koloničným v minulém kole podlehli Raškovicím 1:2, v tabulce před tímto zápasem byli na osmém fleku s bilancí 7 2 2 3 14:10 8 a my o stupínek níže, devátí s bilancí 7 2 1 4 16:17 7, ale máme v týmu nejlepšího střelce soutěže Kaulince s desíti brankami, který ovšem překvapivě chyběl a na poslední chvíli ho nahradil Kempa. Po vítězném zápase dorostenců ( Oldřichovice : FKS 0:6) usedl na lavičku ještě Vokoun.
                             V překrásném areálu v Oldřichovicích začali domácí tlakem od úvodních minut, díky lepšímu pohybu, ale i větru v zádech. Jeden střelecký pokus za druhým létal na branku vynikajícího Smetany, ale dvakrát Janeček, Kisza s Godfydem si na stařičskou jedničku s číslem 88 nepřišli. Staříč se v prvním poločase zmohl pouze na dalekonosnou střelu Musálka, se kterou si s námahou poradil brankář Bašanda. Když jsme přežili ve 40 minutě i šanci Godfryda odcházelo se do kabin za stavu 0:0, což byl takový malý zázrak.
                           Po změně stran se ukázalo, jaký vítr je pomocník, do šancí se začali dostávat i hosté a hru výrazně oživil od 61minuty Kolář. Ten po příchodu na hřiště připravil branku pro Matulu, ale AR2 Krpel zvedl praporek a branka nebyla uznána. O minutu později málem Vandas překvapil brankáře domácích, ale míč skončil těsně nad břevnem. V té chvíli se zdálo, že FKS musí jít každou chvíli do vedení, ale přišel faul Malého v pokutovém území a rozhodčí Pobořil (kéž by tak pískali všichni rozhodčí v kraji) správně nařídil penaltu, kterou Janeček bezpečně proměnil 1:0. Na závěrečnou desetiminutovku jsme změnili rozestavení na 3 4 3 a začali jsme honit alespoň remízu. Po sérii rohů jsme se přece jen dočkali, v 86 minutě na Musálkův roh si naskočil Malý a je zaslouženě srovnáno na 1:1, ale brankář Bašanda nepředvedl nejjistější zákrok. A utkání jsme mohli v nastaveném čase otočit, trestný kop Trčky jen těsně minul vítězný cíl. Za první poločas si zasloužili vyhrát domácí, za druhý Staříč a tak remíza je asi zasloužená. Teď nás nečeká nic lehkého, dvakrát po sobě doma přivítáme lídry naší skupiny, Raškovice a po té Věřňovice.
Martin Blahuta: „Na této úrovni bychom se měli z fotbalu radovat a bavit, ale těch starostí kolem přípravy mužstva je tolik, že si vydechneš až po zápase. Naštěstí zisk bodu proti kvalitnímu soupeři potěší, ale v nastaveném čase jsem věřil, že Karel Trčka to trefí a odvezeme si tři body. Po dvou zbytečných porážkách (Hnojník, Inter) je bod povzbuzením do dalších kol. "

   
 

  

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode