9.KOLO - FK STAŘÍČ : RAŠKOVICE 1:4 (1:3)

11.10.2021 12:06

SOBOTA 9.10. 2021 15:00

                            10.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                               FK STAŘÍČ : RAŠKOVICE 1:4 (1:3)

                           SESTŘIH BRANEK  ....  A CELÉ UTKÁNÍ ....

Branky:   9. Preči                      0:1
              13. Kožar                    0:2
              30. Kaulinec (Trčka)    1:2
              33. Papaj                    1:3
              50. Kožar                    1:4
Rozhodčí:  Ganaj – Klimek, Krpel  - Delegát : Malinovský
Diváci : 108
        
Smetana – Király, Jukl, Kocián, Malý  –  Kolář, Vandas, Musálek, Trčka – Míček, Kaulinec
Připraveni: Baszczyňski - Hromádka, P.Klečka, P.Klečka, Matula, Kempa, Říha
Střídání : 67.Malý – Matula    77. Kolář - Kempa    
                85. Musálek, Vandas, Míček – bratři Klečkové, Hromádka
Trenér : Martin Blahuta

            Do areálu ve Staříči dorazil tým trenéra Skotnici a početná skupina raškovických fandů v čele s bývalým předsedou a trenérem Vladimírem Šindlerem! Raškovická série vítězství se po tomto utkání rozrostla na číslo 5 ( Inter 7:2,Petřvald 5:1,Oldřichovice 2:1, Nýdek 2:0 a dnes Staříč 4:1). Staříč už jen bez dlouhodobě zraněných Krpce, Veličky a Quitta nastoupil téměř v totožné sestavě z minulých kol, s touhou nejen favorita potrápit, ale i získat potřebné body do tabulky.
            A FKS začalo skvěle, už ve druhé a čtvrté minutě se mohli naši fandové radovat, ale střela Kaulince těsně proletěla vedle tyče a samostatný nájezd Koláře skvěle vychytal Pešák. V deváté minutě naší chybnou rozehrávku hasil faulem na půlicí čáře Musálek, hosté chytře a rychle rozehráli ( nutno podotknout že v rámci pravidel) a na konci této akce stál Preči a hosté vedou 0:1. Ve 13.minutě se kapitán Kožar obtočil kolem Vandase a prostřelil bezmocného Smetanu 0:2 a schylovalo se k debaklu, zvlášť když v 16.minutě ještě trefil Preči tyč a ve 25.minutě předvedl Smetana další skvělý zákrok. Kontaktní branka po ose Malý – Musálek – Trčka a zakončující Kaulinec dávala naději pro tým trenéra Blahuty ( trénoval v roce 2005 Raškovice) , třicátá minuta a stav je 1:2. Ten bohužel trval pouhé tři minuty, než se po trestném kopu prosadil Papaj 1:3. Do poločasu se jestě dvakrát vyznamenal brankář Smetana, a tak do kabin se odcházelo jako v minulém domácím zápase s Petrovicemi za stavu 1:3.
            Hned v úvodu druhé půle se mohl prosadit Kaulinec, ale jeho šanci zmařili raškovičtí zadáci. V 50.minutě přiznal teč Musálek ( rozhodčí Ganaj ukázal na „bekuli“) a po rohu se prosazuje podruhé v zápase Kožar 1:4.A bylo po zápase, výborně hrající Raškovice už zápas dohrávali s velkým přehledem a jen díky „Kotymu“ nebyl rozdíl ve skóre vyšší.Staříč předvedl jeden z nejlepších podzimních výkonu, ale bohužel proti Juklovi ( rozhovor s hráčem minulého kola ….) a spol stál nejlepší podzimní soupeř a teď nás čeká další těžký kalibr, druhé Věřňovice!
Martin Blahuta: „Zase tam bude pár kdyby. Kdybychom vedli ve čtvrté minutě 2:0, mohlo to vypadat jinak. Kvalita na straně Raškovic byla mimořádná, ale všechny 4 branky jsme inkasovali po standartních situacích ( 2x trestný kop, jednou aut a roh). Neprávem jsem protestoval proti první brance (viz.video), balón opravdu stál, byla to prostě chytrost soupeře a naše nepozornost. Musíme do konce podzimu ještě někdy bodovat, třeba překvapíme Věřňovice.“

FOTOGALERIE Z PODZIMU 2021 .... ČLÁNKY Z PODZIMU ....

 

         

     

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode