1.KOLO MSFL - KROMĚŘÍŽ : MFK F-M 0:0

11.08.2012 22:59

11.8. 16:30

 

HS KROMĚŘÍŽ - MFK FRÝDEK-MÍSTEK 0:0 
ŽK: Klabal - Cesnek.
Diváci: 247.
Rozhodčí: Fojt - Julínek, Caletka.
HS Kroměříž: Zapletal - Fiala, Šilinger, Klabal, Nevřala - Budín, Steiner - Handl (77. Janoštík), Dobeš (90. Strašák), Havlík - Kopečný. Trenér: Jaroslav Baďura.
 
MFK Frýdek-Místek: Hlaváč - Švrček, Wozniak, Staněk, Literák - Talián, Cesnek, Förster (46. Pešek), Prokeš (71. Chýlek) - Neubert, Molnár (80. Teplý). Trenér: Milan Duhan.
 
MFK F-M zajížděl v 1. kole  MSFL do Kroměříže, na které si v loňském ročníku smlsl 1:5. Jenže tentokrát, to bohužel nevyšlo.Oboustránně opatrná hra a tak 247 platících diváků vidělo první střelu mezi tyče až ve 20 minutě po hlavičce Literáka !Mírnou převahu si udržovali valcíři po celý první poločas, ale  koncovka ( Forster,Wozniák ) nebyla důrazná a přesná !V největší šanci úvodního dějství se ocitl Forster, ale ve 44. minutě selhal a možná i to ho stálo místo v sestavě ( od 46. minuty ho nahradil Pešek ) !
Druhý poločas už byl zcela v režii Frýdku, Literáka v 50. minutě vychytal domácí golman Zapletal . Prokešův dobrý centr už nacházel hlavu střídajícího Peška,ale stopér Klabal odvrací na roh. Po jednom z mnoha frýdeckých rohů se neprosazuje v 57. minutě ani kapitán Staněk ! Aktivní Pešek polostřelou - polocentrem překvapuje brankáře Zapletala, ten míč jen vyráží před sebe, ale dorážka Molnára není důrazná a končí opět v náručí hrdiny utkání - brankáře Zapletala ! Tlak MFK F-M je drtivý, ale zkušený Wozniák hlavou sice míří přesně mezi tyče, ale Zapletal vytahuje další ze svých SUPER zákroků . Vítězství mohl modrobílým zajistit střídající Teplý, ale jeho 2 čisté gólovky ( 87. a 90. minuta ) skončily vždy po akci Taliána těsně vedle a tak 11 skvěle povzbujících lipinských fandů se branky nedočkalo !Připisujeme si sice do tabulky pravdy +1 bod, ale vzhledem k průběhu hry je to zbytečná ztráta !
 
Ohlasy z tiskovky
Fanoušek - Sperks : " Chce to posílit útok  !"
Fanoušek - Šiga : " Fotbal dobrý, ale chtělo to gól ! "
Milan Duhan ( trenér ) : " Na první vystoupení to nebylo špatné, v první půli ale chyběl pohyb a větší chtění hrát rychleji směrem dopředu ! Ve 2 poločase už to bylo lepší, ale chyběla branka !
Martin Blahuta ( asistent trenéra ):" Po celý zápas jsem si říkal, že už ten zasloužený góleček musí přijít, ale bohužel nepřišel !Kdybychom hráli po celý zápas tak jako posledních 20 minut, tak to soupeř nemohl vydržet . Selhali jsme v koncovce, je to škoda !
 
Ohlasy budou ještě doplněny !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode