1.KOLO PALKOVICE : ŘEPIŠTĚ 0:7 ( 0:2 )

24.08.2011 21:48

PALKOVICE : ŘEPIŠTĚ 0:7 ( 0:2 )

Branky:

4.Číž    0:1

15. Hodulík 0:2

53. Hodulík ( penalta ) 0:3

57. Číž 0:4

72.Kusák 0:5

85. Hrdý 0:6

87. Hrdý 0:7

Rozhodčí : Pokluda,Somr

Diváci : 60

 

Palkovice : Smolík – Závodný,R.Merta,Galásek,Honěk ( 46. Jiří Merta – 61.T.Vyvial ) – Skurka,Lesniák,Kusý,Marciňa – Poledník,Slípek ( 73. Andrle )

                                                                                                                          TRENÉR : M.Blahuta

 

Řepiště : Bernatík – Plavý,Kuboš,Stojan,Nekáranec – Papala,Kusák,Plonka,Číž – Sedlář, Hodulík  Střídali : Hrdý,Mydlář,Bezruč

                                                                                                                           HRAJÍCÍ TRENÉR : Hodulík

 

Po loňské ( úspěšné – neúspěšné ?! ) sezóně , kdy Palkovice  doma neprohrály, přišel už v 1. kole proti výborně hrajícím Řepištím těžký debakl ! Domácí nastoupili do utkání značně oslabeni ( chyběl Huška Jan,Musil,J.Merta,Brantal,Habrnal,Patkaň ) a tak torzo týmu už ve 4.minutě inkasovalo z kopačky Číže . Vyrovnat mohl v 10. a 12. minutě nejlepší hráč Palkovic Poledník, ale v koncovce selhal a tak Hodulík krásnou ranou trestal 0:2 ! Kontaktní gól do poločasu mohl vstřelit opět Poledník, jenomže nemířil přesně ! Ve 27. minutě sice Kusý mířil hlavou přesně , ale brankář Bernatík se vyznamenal a tak poločas skončil 0:2 pro Hodulíka a spol. Ani ve druhé půli Řepiště Palkovice do ničeho nepustily a tak po brankách Hodulíka ( penalta ) a znovu Číže vedli hosté v 57.minutě 0:4 ! Agilně hrající Poledník byl v „ 16“ faulován , ale penaltu Kusého vyrazil vynikající Bernatík ! Řepištím v závěru vyšlo vše na co sáhli a tak výsledek 0:7 je sice pro Palkovice krutý, ale naprosto zasloužený !

Martin Blahota : „ Neúčast především Honzy Hušky, Musila a Merty byla až příliš znát. Řepiště hrály opravdu výborně , prostě jsme na ně neměli ! Z našeho celku přísnější měřítko snese jen Poledník. Ztracené body musíme získat v Bukovci , je třeba na dnešní nepovedený zápas rychle zapomenout !

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode