1. KOLO - POHÁR SK LÍŠEŇ : MFK F-M 0:1 ( 0:1 )

21.07.2013 19:41

SOBOTA 20.7. 2013 17:00

SK LÍŠEŇ - MFK Frýdek-Místek 0:1 (0:1)
 
Branky: 30. Žídek ( Literák ) 0:1
ČK : 39. Talián  
 Prepsl - Literák,Žídek,Coufal,Prokeš - Švrček,Talián,Mozol,Šrom - Soukup ( 79.Juříček ),Lukáš ( 65.Kovařík )
 
Po sérii 4 přípravných utkání, začala v Líšni sezóna 2013/14 pohárovým  utkáním a začala vítězně ! Už ve třetí minutě Mozolova jedovka skončila těsně vedle svatyně Veselého ! Domácí se druholigového soupeře ale nezalekli a nepříjemný závar před Prepslem v páté minutě byl toho důkazem.Aktivní hosté se mohli ujmout vedení v 6.minutě,ale dobrá „šmečka“ Šroma sice oklamala líšeňského zadáka,ale čerstva posila z Opavy těsně minula cíl. Ještě v 15.minutě se do šance dostali domácí,ale ve zbytku poločasu jsme měli šance jen my ! A ty šance byly tutovky jako hrom,ale po akci Mozola selhává Lukáš,po akci Švrčka selhává i Soukup,střela Mozola končí opět těsně vedle a tak vysvobození přichází ve 30.minutě,kdy po rohu Mozola,sklepává pro Žídka  Literák a našich 5 příznivců ( Kajfoš a syn,Koval a dcera a pan Duhan st. ) se raduje 0:1 ! Do poločasové přestávky jsme mohli přidat další branky,ale Soukup s Lukášem neobuli střelecké kopačky ! Ve 39.minutě přichází zkrat Erika Taliána a zbytek utkání musíme dohrát v desiti hráčích !
Druhý poločas začíná sice od 46.minuty,ale až v 58.minutě se něco na hřišti děje,Mozolův trestňák však končí pouze ve zdi ! O minutu později se domácí dostávají do největší šance utkání,ale Milotinský si na Prepsla nepřišel,ten vytáhl fantastický zákrok a Lipina dál vede 0:1 ! V 65.minutě střídá Lukáše Kovařík a jeho první dotek s míčem mohl být gólový,ale brankář Líšně Veselý je mužem zápasu ! Pojistit postup do 2.kola mohli Mozol,dvakrát Šrom,ale koncovka byla v dnešním utkání tragická a tak utkání končí hubeným vítězstvím našich barev,ale i to znamená postup a souboj s Třincem ! 
 
Martin Blahuta : O našem vítězství jsme měli rozhodnout už do 30.minuty,bohužel selhali jsme v koncovce ! Sice naše obrana nepůsobila nejjistějším dojmem,ale konečně jsme před vstupem do 2.ligy udrželi čisté konto a snad nám to psychicky pomůže. Těším se na souboj v poháru s Třincem,máme jim co vracet a věřím ,že jim to vrátíme nejen v poháru ,ale i ve 2.lize ( s Třicem se střetneme 21.8. a 7.9. ) ! Rád bych pozval naše fanoušky na premiéru ve 2.lize,věřím,že jich příjde minimálně 3 000 a kluci je potěší vítězstvím !
 
FOTOGALERIE : ....                                                                         FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY NA POHÁR ....
ROZHOVOR S HYNKEM PROKEŠEM .... A JEŠTĚ JEDEN ....  !             SOUPISKA SE RÝSUJE ....
JAK SI VEDLI DRUHOLIGOVÍ SOUPEŘI V POHÁRU .... !                      POZVÁNKA NA BOHEMKU ....
 
V ÚTERÝ 23.7. 20:00 ON-LINE ROZHOVOR S TRENÉREM MILANEM DUHANEM .... !
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode