1. kolo Tošanovice : Palkovice 1:2 ( 1:1 )

14.08.2010 17:10

 

Tošanovice : Palkovice 1:2 ( 1:1 )

Branky : 3. Musil ( trestný kop ) 0:1

36. Krupa 1:1

59. Skalický ( penalta ) 1:2

ROZHODĆÍ : Z.Mudra

Diváci : 55 ! z toho 25 z Palkovic !

Sestava Palkovic : Smolík - Biolek,Galásek,J.Merta,Honěk - Poledník ( 75.Slípek),Huška Jan,Skalický,Závodný ( 89.L.Vyvial ) - Kaulinec ( 85.T.Vyvial ),Musil

TRENÉR : Martin Blahuta

Oba celky začaly sezónu značně oslabeny, ale svěřenci trenéra Blahuty už ve 3. minutě otevřeli skóre po trestném kopu Musila ! Další šance Palkovic trestuhodně nevyužili Kaulinec,Musil a tak ve 36. minutě selhala obrana Palkovic a Krupa vyrovnal.Nadšeně bojující domácí ( v týdnu odhlásili B tým z OS !) tak do poločasu překvapivě udrželi krok z favoritem OP.Po spolupráci kapitána Hušky se Skalicým, byl v "16" faulován Huška a Skalický opět strhl vedení na stranu hostů ! Takticky hrající Palkovice už vítězství udržely a tak početná skupina palkovických fandů odjížděla spokojena.O výraznější vítězství se Palkovice připravily nemohoucností střelců ( Kaulinec,Musil.Slípek,Poledník ) a zadní řady Tošanovic držel v naději až do závěrečných ninut nejlepší hráč na hřišti stopér David Grigar.

Martin Blahuta ( trenér Palkovic ) : Vydřené, ale zasloužené naše vítězství musíme potvrdit v domácím utkání s nováčkem z Kunčic .Vítězství je dílem celého kolektivu !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode