10.KOLO 1.B. FRYČOVICE : HUKVALDY 4:1 ( 3:1 )

16.10.2017 11:00

SOBOTA 14.10. 2017 15:00

                               FRYČOVICE : HUKVALDY  4:1 ( 3:1 )
    
Branky:    17. Staněk               1:0
                23. Georgiovský       2:0
                26. Staněk               3:0
                45. Ermis ( Vicher )  3:1
                56. Staněk               4:1      
Rozhodčí :  Lakomý – Seidler, Novák
           
Sasín  –  Niemczyk, Vicher, Mlčoch  - Chamrád, Velart, Galus,  Plichta – Tomek, Holub, Ermis
Střídání :    31. Válek – Hubeňák    75. Galus – Grufík
                  83. Vicher – Bůžek       85. Velart – Válek

            V dalším utkání o pomyslných šest bodů jsme nestačili v derby  na Fryčovice a po sedmé podzimní porážce jsme se ocitli na úplném dně tabulky v 1.B. třídě. A přitom naše útočně naladěná sestava 3  - 4 – 3  začala aktivně, už po 40 sekundách hry jsme kopali roh a z odraženého balónu trefil Vicher břevno! V páté minutě fantastickým křižným pasem našel Ermis Chamráda, jenže ten v gólovce selhal.Fryčovice se do šance dostaly Rumlem ve 12.minutě, lob domácího kapitána skončil nad břevnem. V tomto utkání dispečer Galus vyslal gólovou přihrávku na Ermise, jenže zase nic a přichází trest, chybnou rozehrávku Velarta trestá Staněk 1:0, to běží 17.minuta utkání.Ve 22.minutě po standartce a nepokrití Georgiovského prohráváme 2:0. O čtyři minuty později je to už 3:0, trefuje se Staněk. Střídáme, na plac jde Hubeňák, roli dirigenta přebírá Vicher a ten ve 45.minutě přihrává Ermisovi na kontaktní gól. Do šatny se tak jde za stavu 3:1 a v kabině je pěkné dusno.
            Z kabiny sice svěřenci trenéra Blahuty odcházejí odhodláni, z nepříznivým stavem něco udělat, jenže chybí nám nejen fotbalovost, ale i štěstíčko, to je dál na straně Fryčovic. Štastná branka Staňka z 56.minuty už nás definitivně zlomila a od vyšší porážky nás zachránil brankář Sasín a špatná koncovka domácích. Závěr zápasu jsme nezvládli i z pohledu disciplíny, 5 žlutých karet jsou toho důkazem. Do konce podzimní části zbývají tři zápasy ( Veřovice, Jeseník, St.Jičín ) , nějaké ty bodíky nutně potřebujeme získat.
Martin Blahuta: „ Když místo vedení 0:2, už ve 26.minutě prohráváte 3:0, je to těžké. Po brance do šatny, jsem věřil, že to otočíme, nebyli jsme horším týmem, ale sráží nás špatná rozehrávka, nepokryté standartky a zakončení. V závěru zápasu jsem se styděl za chování hráčů ( ZBYTEČNÝCH 5 ŽK ), co se dá dělat, něco do konce podzimu musíme uhrát, v zimě potrénovat, posílit a pokusit se soutěž zachránit.“

SOUHRN 10.KOLA .... Z WEBU FOTBAL U NÁS ....

  

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode