10.KOLO FNL SOKOLOV : MFK F-M 1:0 ( 0:0 )

13.10.2014 11:07

SOBOTA 11.10.2014 10:15

FK BANÍK SOKOLOV - MFK FRÝDEK-MÍSTEK 1:0 (0:0)
VIDEO ....
 
Branka: 67. Žídek (vlastní) 1:0
Rozhodčí: Berka – Blažej, Černý
ŽK: Dvořák I., Šamánek – Literák, Talián,Matúš ( 4 ŽK - stop na Karvinou ! )
Diváci: 918 ( z toho 10 našich FANS - DÍKY ! )
Sokolov: Belaň – Blažek, Vondráček, Hofmann, Hrubý – Vaněček (60. Šamánek), Vrtělka (26. Machek), Čada, Pouček – Dvořák I. - Červenka. Trenér: Daniel Šmejkal.
Frýdek-Místek: Mihalek – Uvíra, Literák, Žídek, Švrček – Matúš – Talián (85. Hykel), Mozol, Pribula, Zapalač (74. Vašenda) – Halaška (67. Milunovič). Trenér: Vladimír Goffa.
Z 521 km vzdáleného Sokolova se vracíme bohužel s prázdnou, byť jsme Žídkem vstřelili jedinou branku zápasu. Ta však byla bohužel vlastní. Už v 6. minutě desítka našich fans viděla minimálně sporný penaltový zákrok na Pribulu. Ve 23. minutě Mozol nepřesně vystřelil, ale jeho rána trefila hlavu Žídka, který míč umístil snad deset centimetrů vedle Belaňovy branky. Po půlhodině hry střelecký pokus Zapalače nemohl překvapit pozorného Belaně. Naše pozorná obrana nedovolila domácím téměř nic, až na ojedinělou tutovku Vaněčka, který se ve 34. minutě z ofsajdové pozice řítil sám na brankáře Mihalka. Naštěstí pro nás trefil pouze tyč, takže poločas skončil bezbrankovou remízou.
Do druhé půle opět vstoupili lépe modrobílí, jen při nás to potřebné štěstí nestálo. Pribulova střela z 51. minuty trefila jen břevno sokolovské branky. O tři minuty později domácí obrana chybovala při rozehrávce, ale Mozol toto zaváhání nedokázal potrestat, kdy svou příležisto nevyřešil zrovna nejlépe. Domácí hrozili především po standardních situacích a po jedné z nich se vyznamenal Mihalek, kdy vytěsnil střelu Macheka na rohový kop. Přichází 64. minuta, kdy Žídek z téměř totožného místa, jak mířil v prvním poločase, dal ve skluzu vlastní gól - 1:0. Trenér Goffa opět reaguje rychlým střídáním, kdy postupně hrajeme na dva, v závěru na tři útočníky. Kromě nepřesné střely Mozola si ale další šance nevytváříme a podruhé v řadě prohráváme těsným rozdílem 1:0. Škoda. Teď nás čekají dva domácí zápasy a v nich musíme určitě bodovat, lehké to však nebude.
 
Daniel Šmejkal (Sokolov): "Věděli jsme, že Frýdek je pracovité a organizované mužstvo. Neprodává svoji kůži lacino. Ve druhém poločase jsme vstřelili šťastnou branku, přitom hosté chvíli předtím nastřelili břevno. Štěstí se přiklonilo na naší stranu. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli, protože jsme čekali těžkého soupeře, což se potvrdilo."
Vladimír Goffa (Frýdek-Místek): "Frýdek-Místek je mužstvo, které hraje poctivý, strojový fotbal. Strojový v dobrém slova smyslu. Nechybí nám nasazení, agresivita, běhavost. To nás zdobí. V poslední době jsou všechny naše výsledky o jedné brance. To má jednoduché vysvětlení. Ve hře dozadu nemáme problémy, směrem dopředu je to ale podstatně slabší. Nemáme totiž žádné individuality. Nemáme rozdílového hráče. Tam bych viděl největší příčinu porážky. Domácí jsme potrápili a jen naše neschopnost v koncovce nás připravila o bod."
Martin Uvíra : "Dnešní zápas pro nás skončil smolně. Sokolov nehrál dobře, a to jsme měli potrestat. Dle mého názoru jsme měli v prvním poločase zahrávat jasnou penaltu, ale rozhodčí ji neodpískal. Ve druhé půli jsme tam měli ještě jednu šanci z níž padlo břevno. Hráli jsme dobře zezadu a nebýt smolného sražení Honzy, určitě bychom minimálně bod odsud brali. Teď nás čeká Karviná a Znojmo. Do těchto zápasů určitě půjdeme s cílem vyhrát,"
Martin Blahuta : " Naše zápasy jsou už poosmé v řadě .... o jednom nebo dvou gólech,inkasovaná branka byla nešťastná a štěstíčko při šancích Honzy Žídka,Martina Pribuly a Vency Mozola se od nás odklonilo ! Tak snad to příjde už doma s Karvinou,pevně v to věřím !
 
Z webu Sokolova .... 
Z webu Deníku .... 
Fotogalerie 1 .... Fotogalerie 2 .... 
Sohrn 10.kola ....
» další foto: Pozápasová děkovačka
DÍKY !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode