10.KOLO MSFL MFK F-M : HULÍN 4:0 (0:0)

07.10.2012 10:23

 

MFK FRÝDEK – MÍSTEK : HULÍN  4:0 ( 0:0 )

Branky:  58.Soukup ( ? )            1:0

              69.Neubert ( penalta )  2:0

              75.Neubert ( Forster )  3:0

               81.Neubert ( Švrček ) 4:0

Rozhodčí: Ondráš - Ogrodník, Boček. ŽK: Lehkoživ, Kadlec, Řihák

Diváci: 830.

Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Staněk, Literák, J. Prokeš - Cesnek (46. Pešek), Wozniak - Mozol - Soukup (63. Förster), Neubert, Molnár (54. Teplý). Trenér: Milan Duhan.

Bohužel ani vítězství 4:0 nad Hulínem nás neposunulo v tabulce MSFL výše, stále zůstáváme na 4.místě a na vedoucí Prostějov ztrácíme 3 body !

Trenér Duhan vsadil na sestavu, která v závěru utkání ve Žďáru vydřela 3 body.Už v 10 minutě mohl nový dirigent středové řady Wozniák otevřít skóre,ale jeho přesně umístěnou hlavičku po rohu Prokeše vykopával z brankové čáry hulínský obránce ! Bílomodří dál dobývali hulinskou branku,ale dál tomu něco pořád chybělo ! I ve 22.minutě po „pasu“ Staňka se neprosadil Soukup – Dubec byl pozorný ! Cesnekova dalekonosná střela ze 27.minuty byla jen propagační a letěla vysoko nad ! Největší šanci první půle měl Neubert, ale Dubec reflexivně vyráží na roh ! Ve 30.minutě podnikli hulínští nebezpečný brejk,ale naštěstí se ke koncovce nedostali a tak Prepsl si už drží čisté konto neuvěřitelných 5 hodin ! Ve 37.minutě došlo k nepříjemnému střetu mezi Wozniakem a Ševelou a výsledek ,Ševela otřes mozku a Wozniák tržná rána na hlavě,Radim pokračuje ve hře a Ševelá střídá ! V nastaveném čase Molnár po průniku nenachází Soukupa a tak stav 0:0 trvá !

Do druhého poločasu vstupují valcíři už s typickým rozestavením 4 4 2, defenzivního,ale dobře hrajícího Cesneka střídá Pešek,tlak sílí,ale branky nepřicházejí ! Útočná vazba se posiluje – Molnára střídá Teplý a v 57.minutě Stovky už konečně jásají – Soukup otevírá skóre 1:0 ! Křeče posílají ze hry Soukupa, nahrazuje ho Forster ! Mladíček Teplý se tradičně dostává do gólovky v 66.minutě,ale Dubec vytěsňuje na roh ! V 69.minutě přetížená obrana Hulína zahráva v „16“ rukou,kope se penalta a tu bezpečně prpměňuje Neubert 2:0 ! A Neubert je při střelecké chuti, v 75.minutě ho nachází skvěle Forster a Lipina vede už 3:0 ! O 6 minut později dovršuje Neubert hattrick , to ho nachází pro změnu z druhé strany Švrček ! V závěru jsme si mohli ještě vylepšit skóre,ale Mozolova hlavička skončila v náručí Dubece a Neubert těsně minul.Každá střelená branka může v konečném účtování hrát roli,zatím máme 20 bodů a brankový rozdíl + 12 , Prostějov 23 bodů + 15 , Třinec 20 + 16 ( zápas s Baníkem B k dobru ) a Břeclav 20 +12 ! Obranu máme nejlepší i díky „panu učiteli“ Petru Literákovi,který v neděli 7.10. oslavil 31 narozeniny,blahopřejeme – dárek v podobě vítězství 4:0 nad Hulínem ho určitě potěšil !

Milan Duhan :"První poločas bez pohybu,bez důrazu,bez myšlenky,bez dobré práce s míčem,prostě bez ničeho ! Druhý poločas už byl s nasazením,s pohybem a dobrými akcemi ! Pomohl nám první gól,který nás uklidnil a mohli jsme dát i více než 4 branky ! Bohužel nám neustále chybí více klidu a fotbalovosti v před finální fázi a finální části !"

Martin Blahuta :"Trápení prvních poločasů pokračovalo i v dnešním utkání,zase jsme soupeře přehráli až díky výborné fyzické kondici ! Dnes jsme až na vyjímky ( Teplý,Soukup,Neubert ) své šance využili a tak jsme dali některým fanouškům :) jasnou odpověď na dotazy zda trénujeme střelbu :) !Nuly na kontech golmanů přibývají ( Prepsl 4 a Hlaváč 2 ) a tak náš kudrnatý masér Pavel Kocich  pomalu,ale jistě prohraje sázku :) a to bude v kabině veselo !Jsem přesvědčen, že to bude už po utkání ve Zlíně B :)  ( sázka zní - 7 vychytaných 0 na podzim = vyžehlené vlasy :) ! ),kam pojedeme určitě vyhrát !"

Fotogalerie .....    Jak to viděl sekretář Jarda Jež na onlajnu ....... Jak to viděli fanoušci na svém webu ......

Jak to viděli na hulínském webu ...... Výsledkový servis 10.kola MSFL ......

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode