11.7.2014 Podbeskidzie Bielsko-Biała - MFK Frýdek-Místek 0:1 (0:0)

12.07.2014 11:31

PÁTEK 11.7.2014 11:00 - umělá tráva 

Podbeskidzie Bielsko-Biała : MFK F-M 0:1 ( 0:0 )
HRÁNO 2X30 minut
Branky : 60. Byrtek vlastní 0:1
Prepsl - Ilko,Uvíra,Literák,Švrček - Žídek,Ďurica - Talián ( 31.Matúš ),Mozol,Zapalač -Uškovič ( 31.Gavlák )
 
Po cenném skalpu ligového Hradce Králové v poměru 1:0, rumunského Galati 3:2 si tentokrát vyšlápli valcíři na polský ligový tým B.Biala ! Utkání se bohužel odehrálo z důvodu špatného deštivého počasí na umělé hrací ploše a jelikož domácí trenér v generálce na ligu nechtěl riskovat zranění svých hráčů, hrálo se pouze 2x30 minut ! 
Sestava,která v tomto složení možná může nastoupit už za 14 dní v pohárovém utkání v Brumově  začala náporem. Už ve 2.minutě se prosadil střelec Uškovič,ale rozhodčí branku pro údajný ofsajd neuznali. V 9.minutě se mohli radovat i domácí,ale chytrý lob polského útočníka skvěle vychytal Prepsl. Ve 25.minutě aktivní defenzivní half Žídek z pozice falešného levého křídla našel Uškoviče ,ale ten ani nadvakrát nepřelstil golmana Bielsko – Biale a i proto skončil poločas už po 30.minutách 0:0.
Pouze dvě střídání provedl do druhého dějství trenér Duhan, Taliána nahradil dunajskostredský Matúš a Uškoviče opět skvělý Gavlák.Šance se začaly rodit až v závěru utkání, Mozolovu dělovku vyhlavičkoval domácí zadák k Zapalačovi,který míč napálil těsně vedle šibenice ! To byl ze strany Zapalače nejsvětlejší okamžik utkání a zdali to bude stačit na angažmá v polském ligovém celku se uvidí v dalších jednáních mezi MFK F-M a B.Biala .Výborný výkon nepotvrdil gólem Gavlák ,v jasné tutovce po přihrávce Mozola věřme, že bývalý hráč Třince přestřelil. A v 55.minutě Švrček vybídl ke skórování Matúše,ale i ten míří mimo tyče. V 58.minutě zmařil Prepsl jasný gól a pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo v poslední sekundě utkání,kdy si dezorientovaný bek domácích vstřelil vlastní branku i díky důrazu Gavláka ! Rozhodčí ani nenechal rozehrát ze středového kruhu,stálo tak při nás štěstíčko,ale vítězství je naprosto zasloužené ! Zítra zbytek kádru odehraje utkání ve Znojmě a v úterý tato vítězná sestava zamíří do Olomouce a soupeřem jim bude HFK !
 
Trenér Milan Duhan k zápasu řekl ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode