11.KOLO 1.B. HUKVALDY : VEŘOVICE 1:3 ( 1:1 )

22.10.2017 17:28

SOBOTA 21.10. 2017 14:00

                                  HUKVALDY: VEŘOVICE  1:3 ( 1:1 )
    
Branky:    12. Ermis ( penalta )    1:0
                28. A.Šimíček              1:1
                61. Košelík                  1:2
                72. Černoch                1:3      
Rozhodčí :  Poledník – Matula, Duda
Diváci : 108 ( z toho asi 40 fanoušků z Veřovic !!! )
           
Kavka –  Chamrád, Ermis, Vicher, Hubeňák, Mlčoch  - Tomek, Niemczyk, Procházka, Galus - Volný
Střídání :    31. Hubeňák - Velart    53. Procházka – Grufík
                  80. Volný - Holub          85. Tomek – Bůžek        88. Niemczyk – Válek

                  Hukvaldy prohrály už po osmé na podzim, dál uzavírají tabulku 1.B. třídy a přitom začátek utkání vypadal tak nadějně! Už ve druhé minutě Niemczyk vysunul Galuse, ale brankář Sypták se nenechal překvapit. Galus ve 12.minutě prosvištěl kolem obránců hostu, ti ho v „16“ faulovali a rozhodčí Poledník neváhal – penalta! Tu bezpečně proměnil Ermis a tak vedeme 1:0.O minutu později je v šanci Černoch, ale stav naštěstí pro nás trvá. Po třech gólových šancích Veřovic, které zázračně zmařil Kavka, je ve 28.minutě srovnáno na 1:1, autorem branky je bývalý hráč Hukvald Adam Šimíček.To už na hřišti není zraněný Hubeňák, kterého nahradil Velart.Do poločasu byly k vidění dvě šance na obou stranách, ty naše měl Niemczyk a Galus.Poločasový remízový stav nadprůměrného utkání asi přijali oba trenéři s pokorou.
                  Ve druhém poločase soupeř své umění ještě více vystupňoval, naštěstí náš stopér Vicher v 52.minutě ještě zabránil jistému gólu odkopem z brankové čáry za už překonaným Kavkou. Další kvalitní zákrok si Kavka připsal v 57.minutě, když vytěsnil na roh střelu výborného Černocha. Výborně hrajícího Vichera v 61.minutě zradil terén a snad jedinou chybičku naší ikony potrestal Košelík 1:2.Po zranění do sestavy vracející Volný mohl srovnat v 64.minutě, ale brankář Sypták byl opět na místě. Veřovice v 72.minutě zvyšují už na 1:3, Černoch trestá nedorozumění naší obrany.Kontaktní branku mohl vsítit Volný, ale jeho pohotová hlavička končí mimo. Přestože jsme v závěru hráli vabank, už se nám z nepříznivým stavem nepodařilo nic udělat.Porážka bolí o to více, že jsme podali nejlepší výkon sezóny, ale Veřovice své šance proměnili, my ne a tak dál zůstáváme na pěti bodech.Příznivé výsledky ohrožených celků ( Vlčovice, Odry, Fryčovice, Pustějov, Kopřivnice ) nám ještě dávají naději, že nemusíme přezimovat na posledním místě, ale to musíme vyhrát v Jeseníku a doma se St.Jičínem. Pokud však podáme takový výkon jako dnes, nejsme bez šancí.
Martin Blahuta : „ Byli jsme kvalitnímu soupeři více než vyrovnaným soupeřem, všichni naši hráči podali výborný výkon, vyzvednout však musím Kavku, Ermise, Galuse i Vichera,je mi líto Michala, že jeho chybička rozhodla o utkání, těžko to nesl. Dnes jsme si nezasloužili prohrát, náš smutek má bohužel další pokračování.“

FOTOGALERIE .... Z WEBU VEŘOVIC .... Z WEBU FOTBAL U NÁS ....

SOUHRN 11.KOLA ....

  

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode