11.KOLO FNL MFK F-M : MFK KARVINÁ 2:4 ( 1:4 )

19.10.2014 01:13

SOBOTA 18.10. 2014 15:30

Frýdek-Místek – MFK KARVINÁ 2:4 ( 1:4 )
VIDEO ....
Branky:   4. Budinský 0:1
              20. Urgela     0:2
              34. Halaška   1:2
              39. Budínský 1:3
              42. Eismann  1:4
              77. Hykel       2:4
Rozhodčí: Jílek - Nádvorník, Urban
ŽK: Zapalač, Pribula - Janíček, Cverna
ČK: 69. Cverna
Diváci: 1742.
MFK F-M : Mihálek -Ilko ( 31.Hykel ), Uvíra,Literák, Švrček (86. Silveira) -Talián,Mozol,Žídek, Zapalač (46. Vašenda ) - Halaška,Pribula Trenér: Goffa.
Karviná: Lipčák - Cverna, Růžička, Trousil, Eismann - Janíček (56. Vaněk), Daníček, Budínský (87. Skwarczek), Zelený - Urgela (84. Jurdík), Hatok. Trenér: Weber.
 
Frýdecko-místecký fotbal pláče,frýdecko-místecká euforie povadá,frýdecko-místecká návštěvnost klesá,frýdecko-místecký tým klesá v tabulce níž a níž,body nenarůstají a herní projev je tragický a proto kotel nejvěrnějších vyvolává:„ HLEDÁ SE LIPINA! „ a kdo ví, kdy se LIPINA najde !
Tolik očekávané derby začíná šancí domácích,Pribula vysílá do brejku Halašku,ale ten se neprosazuje. V čase 3:54 Budinský otevírá skóre boje o to, kdo bude myslet na čelní fleky 0:1 ! Hosté jsou u všeho dřív,mají více ze hry,jsou bojovnější a tak v 10.minutě mohlo být pro svěřence trenéra Goffy hůř,ale naštěstí Urgela trefuje tyč Mihalkovy brány. I Lipina se ve 13.minutě dostává do šance,ale Pribulův pokus byl příliš slabý na to aby překvapil zkušeného Lipčáka v bráně Karviné.Ve 14.minutě nasadil Hatok jesle Švrčkovi,jenže míjí lipinskou svatyni.O střelecký pokus se snaží dispečer Mozol,ale jeho střela z dálky končí v prořídlých ochozeh.Kanonýr hostů Urgela si už ve dvacáté minutě ví rady a posílá horníky do dvoubrankového vedení ! Ve 25.minutě už mohl být stav 0:3,ale Eismanna vychytal Mihalek ! Kontaktní branku mohli postupně vsítit Pribula a Literák,ale překvapení v hostující bráně Lipčák se nenechal překonat. To se podařilo až ve 34.minutě Halaškovi 1:2 ! Místo zvratu v utkání však Budinský a Eismann zvyšují do poločasu na hrozivých 1:4 a je prakticky po zápase a hráči MFK F-M odcházejí do kabin za pískotu domácích fans !
I přes nepříznivý poločasový stav Lipina nesložila zbraně,snaží se o zvrat,ve kterém jí má pomoci američan Vašenda ( v týdnu má odletět na zkoušku do USA ),ale  i přes mnoho závarů před Lipčákem je stav i po hodině hry stále 1:4 ! Totální nemohoucnost prokazuje v 67.minutě Mozol,který svůj trestňák posílá vysoko nad bránu Karviné ! Od 69.minuty díky vyloučení Cverny hrajeme početní přesilovku,ale tu se nám nedaří využít,když šance Žídka po gólu přímo volala ! Kontaktní a nadějnou branku na 2:4 vstřílí ještě dorostenec Hykel 2:4 a na vyrovnání nám zbývá s nastavením 15 minut. Jenže pouze střelec utkání Budinský trefuje v 79.minutě břevno po standartce a zkušeně hrající hosté si už zasloužené vítězství pohlídali a dál mohou snít o Synot lize ! Náš celek se už definitivně musí soustředit na udržení FNL a musí znova získat sympatie fanoušků,kteří právem odcházeli ze Stovek rozčarováni ! Už za týden doma se Znojmem se naši hráči pokusí o reparát !
Martin Blahuta : „ Dnes jsme selhali ve všem ! Obrana,která byla téměř v posledních utkáních bezchybná zhořela,záloha nic nevymyslela a útok vlastně neexistoval ! A to co nás zdobilo v utkáních , kdy se nám nedařilo, a to bojovnost a zarputilost, no to tam taky moc nebylo ! Získat fanoušky zpět na naší stranu tak to bude pěkná fuška,ale snad se nám to podaří ! Chtěl bych poprosit fans o to, aby nad námi nezlomili hůl a v zápase se Znojmem nám pomohli,fakt to budeme moc potřebovat !
 
Z WEBU KARVINÉ ....                                                               TRENÉR GOFFA BYL ODVOLÁN ....
Z WEBU FNL ....                                                                        Z DENÍKU .... 
SOUHRN 11.KOLA .... A JEŠTĚ JEDEN SOUHRN ....                     ROZHOVOR S TRENÉREM WÉBREM ....
FOTOGALERIE ....
 
VZKAZ TRENÉRA GOFFY FANOUŠKŮM : Zdravím všetkých. Trénerský život je krásny, ale niekedy krátky. Nemôžem a ani nechcem hovoriť o tom, čo je za oponou. Za taktiku, zostavu, prípravu som zodpovedný ja, urobili sa chyby. Na to dobré sa vždy rýchlo zabudne. Ako sa hovorí, úspech má milión otcov, neúspech len jedného. Ďakujem za podporu, veľa ľudí sa mi ozvalo na môj profil, nikto ma neurážal, skôr mi zaželali všetko dobré do budúcnosti. Lipina mi prirástla k srdcu. Výborní ľudia, hráči, fanúšikovia. Cítil som sa tu ako doma. Želám Frýdku- Místku len to najlepšie:-)
Fotbalisté Karviné (v zeleném) ve Frýdku kralovali.
 ROZHOVOR S TRENÉREM GOFFOU PŘED KARVINOU ....
Goffa Vladimir.jpg
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode