12.KOLO 1.B. - RAŠKOVICE : FK STAŘÍČ 2:1 (2:1)

28.10.2019 17:51

HŘIŠTĚ NOŠOVICE 27.10.2019 14:00

                            12.KOLO - 1.B. TŘÍDA „C“
                         RAŠKOVICE : STAŘÍČ 2:1 (2:1)

Branky:          5. Bednárek        1:0  
                    17. Burda (Trčka)  1:1
                    25. Kožar              2:1
 Rozhodčí: Kret –  Adamec, Seidler
Diváci : 188                                        
            
Kocich -   Sluštík, Jukl , Musálek, Krpec -  Burda, Vandas, Hél, Trčka –  Kaulinec,Musil
Střídání : 46. Hél – Michna        65. Musil – Malý
Připraveni dále byli :     Volný, Heryan. Jiří Baran
Trenér : Martin Blahuta

                       Po třetí porážce v řadě jsme už klesli na osmou příčku, tu však budeme moct vylepšit už za týden v posledním utkání podzimu 2019, kdy nám bude soupeřem Petřvald.
                      Už tradiční potíže se sestavou a …., jsme v týdnu řešili příchodem Jardy Héla z Lískovce a na výpomoc přispěchal Jakub Vandas (dovolená z vojenské mise). Do sestavy jsme nemohli zařadit od začátku P.Malého a Jirku Michnu, dále chyběli: potrestaný Végh (stopka na 5 zápasů), a zranění Strakoš, Vlček, Kolář. A na naší hře byly tyto ztráty znát už od začátku utkání, ve třetí minutě trefili domácí ( hrálo se v Nošovicích) břevno, ve čtvrté nás zachránil brankář Kocich a v páté už to bylo po brance Bednárka 1:0. A tlak domácích byl neskutečný, naštěstí nás v 9.minutě zachránila tyč Kocichovy branky. Až ve 12.minutě jsme s něčím vyrukovali i my, ale třinácti gólový střelec Kaulinec ve stoprocentní šanci selhal. Dobře zahraný trestný kop Vandase, našel Trčku a náš dvorní brankový nahrávač předložil míč Burdovi a konečně se po 213 minutách radujeme z branky 1:1. Radost trvá pouhých 8 minut, kdy se šťastně trefuje Kožar 2:1.Do kabin se odchází za stavu 2:1, i protože znovu svou šanci neproměňuje Kaulinec.
                      Do druhého poločasu jdeme s jednou změnou, Héla nahrazuje Michna, přeskupujeme řady a snažíme se vyrovnat. Jestliže v prvé půli dominovali domácí Raškovice,  tak ve druhém dějství to byl tým FKS co udával tempo hry. Jenže šancí bylo pramálo na obou stranách a tak spravedlivou dělbu bodů odmítnul v 84.minutě Trčka, který z malého čtverce netrefil téměř prázdnou bránu. Bohužel Kožarova branka z 25.minuty byla vítězná.
Martin Blahuta: „Do utkání jsme vstoupili špatně, břevno, inkasovaná branka, tyč už do desáté minuty. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale vyrovnat se nám nepodařilo, je to škoda, ale pořád si myslím, že náš bodový zisk není na podzim špatný a věřím, že rok 2019 zakončíme vítězstvím nad Petřvaldem, musíme proto udělat maximum.“

FOTOGALERIE ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode