12. KOLO HUKVALDY : PALKOVICE 4:1 ( 0:1 )

30.10.2011 19:37

30.10. 2011 14:00

HUKVALDY : PALKOVICE 4:1 ( 0:1 )
Branky : 30. Habrnal ( Poledník ) 0:1
             57. Opěla 1:1
             60. Opěla 2:1
             77. Opěla 3:1
             90. Opěla 4:1
Rozhodčí : Zeman,Šnyta,Němec
Diváci : 60 většina z Palkovic
 
Palkovice : Huška - Galásek,Musil,R.Merta,J.Merta - Andrle,Lesniák,Kusý,Brantal - Poledník,Slípek
Střídání : 12. Lesniák - Habrnal
                 62.Andrle   - Skurka
                 73. Poledník - Honěk
 
Domácí Hukvaldy od prvních minut dokazovaly proč jsou  "nejsprostějším " mužstvem OP ( 2ČK + 26 ŽK - nejvíce z OP ), zákeřné fauly ,které se jen tak nevidí, vidí ,ale jen v televizi  :
 
 
 
 
 
rozhodčí Zeman je sice vždy správně odpískal, ale první ŽK domácím " ...... " udělil až ve 38. minutě ! To už ovšem na hřišti chyběl kapitán Lesniák, který odkulhal po likvidačním zákroku kapitána Vichera. A další zákroky hukvaldských následovaly - terčem opravdu nešetrných zákroků se stali oba Mertové - a trest ? trenér Blahuta je poslán rozhodčím Zemanem na tribunu ! Co k tomu říká hostující kouč : " za svým vyjádřením proč to ..... už netrestáš si stojím, rozhodčího jsem neurazil,jen jsem se už nemohl dívát na brutální zákroky hukvaldských ! " Zraněného Lesniáka nahradil Habrnal, který ve 30. minutě po akci do zálohy stáhnutého Poledníka otevírá zaslouženě skóre 0:1 ! Domácím toho palkovická propracovaná defenziva moc nedovolila, jen v 7. minutě Musil vyhlavičkoval jistý gól, palkovická neprůstřelnost tak v poločase trvá už 198 minut ( naposledy jsme inkasovali ve 27. minutě v Metylovicích ) ! V poločasové přestávce sčítáme zranění ( krvavé šrámy mají R.Merta,J.Merta,Andrle,Kusý a Habrnal o noze Lesniáka ani nemluvě ! ) ! A jak začíná druhý poločas ? stéjně - další fauly hráčů Hukvald - ty už rozhodčí Zeman začíná trestat, ale to už je pozdě ! A teď zase chvíli k samotné hře - Hukvaldy vysunují ve druhé půli obránce Opělu na hrot a ten v 57,60,77 a 90 střílí 4 branky a Hukvaldy vítězí 4:1, za druhý poločas si vítězství zaslouží, ale dojít k vítězství takovým způsobem snad ani nemůže těšit ! Na utkání byl přítomen trenér Ostravice Vranay a ten potvrdil , že takovým způsobem vyhrály Hukvaldy i před 14 dny ( Hukvaldy : Ostravice 2:1 ) body tak zůstavají doma, ale koho pošle trenér Blahuta na umělku ve Frýdlantě to je otazník ?!
Martin Blahuta : " Z fotbalu v OP musíš mít radost, ale podle mého názoru jí dnes nemohl mít nikdo a stačilo tak málo, do 15 minuty měl rozdat sudí Zeman 3 minimálně ŽK a mohl se hrát pohledný fotbal ! Utkání mělo dva rozdílné poločasy, v prvém jsme byli lepší a zaslouženě vedli, bohužel ve druhém jsme náskok neudrželi i díky tolika zraněným ! Škoda, že sudí Zeman se po utkání nepřišel podívat do kabiny, musel by potvrdit, že se někde stala chyba ! Byli jsme jak po bitvě , bohužel ještě k tomu prohrané, přes porážku chci hráčům poděkovat za to, že se neuchýlili k oplácení a nereagovali na netrestané ( karetně ) zákroky .Já to nedokázal, ale kdo utkání viděl se mi snad ani nemůže divit !

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode