12.KOLO MSFL MFK F-M : OLOMOUC B 1:0 ( 1:0 )

21.10.2012 02:12

20.10.2012 10:15

 

MFK Frýdek-Místek – SK Sigma Olomouc B 1:0 (1:0)

 

Branka: 20. Talián ( Mozol ) 1:0

Rozhodčí: Vostřejž – Šenkýř, Mikyska. ŽK: Staněk – Machalický, Bernard. Diváků: 890.

Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Staněk, Literák,Prokeš – Talián,Forster (61.Cesnek ),Wozniak,Mozol (58. Pešek) – Neubert, Soukup (80. Molnár), Trenér: Milan Duhan.

Olomouc B: Zlámal – Texl, Soušek (77. Ješko), Golban, Machalický (84. Hladík) – Vavřík, Nešický (39. Chlebek), Plšek, Bernard, Tomeček – A. Ševčík. Trenér: Jiří Derco.

Tak a boj o mistra podzimu v MSFL pokračuje , všichni kdo mají o titul zájem vítězí ( Třinec 3:1,Prostějov 3:1,Břeclav 5:1,Hlučín 2:0 ) a LIPINA s Olomoucí B 1:0,ale byla to fuška !

MFK F-M díky opět skvělé obraně ( 7 x čisté konto pro brankáře Hlaváče a Prepsla = vyhraná sázka s masérem Pavlem Kocichem ) a vytěžení s minima maximum poráží neoblíbeného soupeře Olomouc B 1:0 díky Eriku Taliánovi, který v Sigmě kdysi působil ! Domácí začali aktivně a Soukup už v 8.minutě mohl měnit skóre,ale jeho střela mířila vedle. V 11..minutě Forsterova standartka rozchytala Zlámala a tak až ve 20.minutě to přišlo,centr Mozola našla „hlavičkáře“ Taliána a Stovky jásají – LIPINA vede 1:0 a trumpetisti se ŠUBA DUBA BAND mohou troubit oslavné písně ! Do poločasu už toho opravdu k vidění moc nebylo,za zmínku stojí jen centr Taliána ze 34.minuty,na který,ale Neubert nedosáhl !

Sice Frýdek po poločase vedl 1:0,ale trenéři spokojeni nebyli a v kabině to dali znát a výsledek : už ve 25.sekundě Talián střílí a Soukupovi chybí k dorážce jen milimetry ! Ještě v 52.minutě špatně řeší brejkovou situaci Soukup – míří vedle a ve zbytku utkání už hrají prim mladíci z Olomouce B !V 59.minutě Machalický míří přesně,ale Prepsl načíná novou sérii bez inkasované branky.V 65.minutě zahrávají bílomodří standarku,ale v konečném účtování to mohlo být 1:1,ale před hostujícím Chlebkem skvěle zasahuje lipinská 8 – Cesnek !Ke slovu se dostávají i domácí,Peškova střela jen těsně míjí svatyni Boba Zlámala a to samé se udává i o minutu později po centru Cesneka a hlavičce Neuberta ! Více ze hry mají dál hosté ( z jejich dresů bolí oči ),ale šance mají dál frýdeckomístečtí : v 86.minutě Wozniakova standartka končí v rukavicích Zlámala a Molnárova šance z konce utkání končí na tyči ! Takticky hrající domácí si vítězství už pohlídali a dali tak trenéru MILANOVI DUHANOVI ten nejlepší dárek k jeho úterním 40-tinám BLAHOPŘEJEME ! Bilance LIPINY z posledních 6 utkání je opravdu úžasná a je jen otázkou času, kdy se dostaneme na první flek, kam za zodpovědný a poctivý přístup v podzimní části MSFL patříme ! Bilance 6 posledních kol : 6 5 1 0 13:2 16 a celkově 12 8 2 2 22:8 26 +8 a jen díky horšímu skóre zatím okupujeme třetí místo za Třincem ( 26 bodů a + 19 vstřelených branek ) a Prostějovem ( 26 bodů + 15 vstřelených branek ) !

Milan Duhan :“ Dnes jsme narazili na těžkého soupeře,ale přesto, že nás Olomouc ve druhé půli zatlačila na naší polovinu vyhráli jsme zaslouženě, i proto ,že jsme měli více brankových příležitostí ! Hlavně bych chtěl zdůraznit ,že tento tým má velký potenciál,velkou zodpovědnost a velkou touhu každé utkání vyhrát a i proto vyhráváme ! Týmu patří velký dík za přístup nejen v dnešním utkání,ale i v celé podzimní části !“

Martin Blahuta:“ Jsem dnes zklamán jen z návštěvy, kluci by si zasloužili za svou enormní snahu,výsledky a prozatímní umístění větší podporu fanoušků,ale kotel znova zaslouží velkou pochvalu za neúnavné fandění ! Dnešní vítězství bylo vydřené a o to cennější – super chlapi !

JAK TO VIDĚL OLOMOUCKÝ DENÍK .... FOTOGALERIE  .... VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 12.KOLO ..... 

ANKETA - KDO BUDE PODZIMNÍ MISTR MSFL .....  FOTOGALERIE ROBERTA SCHEDLINGA .....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode