12. kolo Ostravice – Palkovice 1:2 (0:0)

03.11.2010 00:00

 

Ostravice – Palkovice 1:2 (0:0)

Domácí svedli v nekompletní sestavě s vedoucím týmem okresního přeboru vyrovnaný souboj. Úvod utkání tomu sice nenapovídal. Hosté si už v prvních minutách vypracovali dvě gólové příležitosti, které ovšem Skalický s Poledníkem neproměnili. Poté Ostravice přeskupila své řady, hra se vyrovnala a byli to právě domácí, kteří ve 23. minutě mohli jít do vedení, kdy po úniku trefil Kowalík tyčku a z následné dorážky neuspěl Kurečka. Po změně stran udeřili jako první hosté. V 58. minutě se prosadil i díky větru Lesniák. Domácí plány zkřížilo navíc přísné vyloučení Přasličáka. O chvíli později se domácí na hlavního sudího hněvali znovu, když nechal bez povšimnutí penaltový zákrok na Bučka, který musel být následně pro zranění střídán. Palkovice výhodu jednoho muže v poli nakonec zužitkovaly. V 78. minutě se po přečíslení domácí obrany prosadil Jan Huška. Ostravice v závěru utkání ještě zdramatizovala, když se v 85. minutě prosadil střelou z 25 metrů Faldyna. „Kluci zaslouží uznání za přístup k utkání, přesto bych rád vyzvedl výkon brankáře Hušky a také Merty, který i ve 42 letech dokázal, že je stále vynikající. Naše postavení v tabulce je naprosto zasloužené, určitě nás nerozhodí hodnocení trenéra Wiecka, že nejlepší fotbal se hraje právě na Lučině. My jsme na podzim ještě neprohráli,“ řekl po utkání trenér Palkovic Martin Blahuta.

Rozhodčí: Tomeček – Folwarčný, Tisoň, ČK: 66. Přasličák (Ostravice), diváci: 50.
Ostravice: Boháč - Faldyna, Pospíšil, Kurečka (79. Poruba), M. Stonavský – Buček (75. Žejdlík), Janošec, Přasličák, O. Stonavský – Kowalík. Trenér: Vojtěch Vranay.
Palkovice: Jakub Huška – Minarčík, Blahuta (46. Galásek), J. Merta – Závodný, Jan Huška, Lesniák, Poledník (67. Patkaň) – Kusý, Musil, Skalický (81. Habrnal). Trenér: Martin Blahuta.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode