13.KOLO 1.B. HUKVALDY : STARÝ JIČÍN 0:4 ( 0:2 )

06.11.2017 15:37

SOBOTA 4.11. 2017 14:00

                                HUKVALDY : STARÝ JIČÍN  0:4 ( 0:2 )
Branky:    38.Kremel    0:1
                39.Bartoň    0:2
                58.Holeňa    0:3
                83.Petr        0:4
 
Rozhodčí :  Dytko – Krokosz, Šimík
Sasín –  Chamrád, Procházka, Ermis, Mlčoch – Tomek,Vicher,Velart,Niemczyk – Volný, Galus
Střídání :    46. Mlčoch – Plichta
                  69. Niemczyk - Grufík
                  75. Tomek – Bůžek
                  77. Velart – Holub
                  88. Galus – Válek

                 Starý Jičín začal utkání aktivně, už ve třetí minutě vedl na rohy 0:2. Na těžkém terénu se hrál oboustranně opatrný fotbal bez šancí, Hukvaldy pozorně bránily a podnikaly ojedinělé protiútoky a po jednom z nich po ose Procházka – Niemczyk – Galus – Volný moc nechybělo abychom se po dlouhé době radovali z gólu. To běžela 22.minuta a stav 0:0 odpovídal nemohoucnosti obou týmů. Jenže hosté zásluhou Kremela a Bartoňe vstřelili během dvou minut , dvě branky a jako v Jeseníku byl poločasový stav 0:2 v náš neprospěch.
                Zase trenér domácích chtěl oživit útočnou sílu, jenže trojice hroťáků Tomek – Volný – Galus si za celý poločas nevypracovala žádnou šanci, brankáře hostů Strnadela jsme prakticky neohrozili a chyby v obraně soupeř trestal v 58.minutě Holeňou a v 83.minutě Petrem a konečný výsledek 0:4 je pro tým kolem Michala Vichera ještě milosrdný. Desátou podzimní porážkou jsme zakončili tragickou půl sezónu, po které přezimujeme na posledním fleku a na nesestupové příčky ztrácíme zatím 4 body, dohrávka Pustějov : Vlčovice může ztátu ještě zvýraznit.
Martin Blahuta : „Dvě závěrečné porážky 0:4 jsou ostudné, takhle se o záchranu nehraje! V závěru jsem se opět styděl nad disciplínou většiny hráčů, kdybychom tak hráli fotbal jak kritizujeme rozhodčí a soupeře, jó to bychom měli bodů o hodně více.Já to však určitě nevzdávám, uděláme vše možné i nemožné abychom soutěž zachránili, ale rozdíl mezi OP a 1.B. třídou, zvláště tou jičínskou skupinou je velký, hodně velký, dnešní utkání to jen potvrdilo, bohužel.“

FOTOGALERIE .... FOTBAL U NÁS .... SOUHRN Z DENÍKU ....

  

 

TAKHLE JSEM SI PODZIM NA HUKVALDECH NEPŘEDSTAVOVAL !

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode