13.KOLO OP - FK STAŘÍČ : REAL LÍSKOVEC 0:4 (0:2)

08.04.2019 10:55

SOBOTA 6.DUBNA 2019 15:00

                              13.KOLO - OKRESNÍ PŘEBOR
                        FK STAŘÍČ : REAL LÍSKOVEC 0:4 (0:2)

Branky:   14. Chlebek           0:1
               39. Pánek              0:2
               50. Kořínek            0:3
               58. Kořínek            0:4
               
Rozhodčí: Plevza – Pokluda, Pánek Delegát : Karel Orel
Diváci : 168                                            
                    
Smetana – Krpec, Jukl,Kocich, Michna – Strakoš - L.Baran, Vandas, Musálek, Trčka – Kaulinec
Střídání : 46. Smetana – Vavříček    46. Michna – Malý    46. Trčka – Burda
               60. Strakoš – Morys          75. L.Baran - Říha    
Trenér : Martin Blahuta

                                   Bohužel pro FKS se opakuje situace z podzimu ...., po porážce v Palkovicích 1:2 .... ( podzim doma 0:1....) prohráváme doma s favoritem OP Lískovcem 0:4 ( podzim venku 1:2 ....) a nejen, že jsme ztratili kontakt s lídry soutěže, ale přepustili jsme třetí místo Palkovicím.
                                  Sestava hostů se jen hemžila hráči, kteří prošli divizními celky, ale i okusili druholigový fotbal ( Kubáň,Vojvodík ml., Šrámek, Chlebek, Kořínek )  a bylo to, na hřišti znát. Už ve 14.minutě Chlebek posílá hosty do vedení 0:1. Zlomový okamžik zápasu nastal v 17.minutě,  Kaulinec trefil tyč a o minutu později Kaulincův brejk hasil Poledník rukou, rozhodčí Plevza přimhouřil oči, zkušený Poledník uviděl jen ŽK a trestný kop se Kaulincovi nepodařil. Téměř 200 diváků vidělo kvalitu na straně Realu a snahu na straně FKS, my jsme hrozili především z pravé strany a po akci L.Barana mohl srovnat Trčka, jenže jeho volej skončil mimo branku Parmy. Ve 39.minutě  jsme hostům branku darovali, podklouznutí Michny potrestal Pánek 0:2, a tak končí i poločas.
                                    Do druhého poločasu poslal trenér Blahuta na hřiště hned trojici nových hráčů, brankáře Vavříčka ( zápis z utkání tomu nenasvědčoval .... ), Malého a Burdu a věřili jsme v zázrak. Ten se mohl naplňovat už po 50 ti sekundách, ale v gólové příležitosti vychytal nejlepšího střelce OP Kaulince brankář Parma. A přišel trest z kopačky stařičského kata z podzimu Kořínka, padesátá minuta 0:3. Branka padá na vrub brankáře Vavříčka, ale ten své zaváhání v dalším průběhu zápasu několikrát napravil. Tomáš už inkasoval jen z kopačky Kořínka 0:4. Závěr zápasu se už jen dohrával, na zvrat jsme neměli. V dalším utkání zajíždíme do Metylovic, musíme už bodově zabrat a porvat se „alespoň“ o třetí flek v OP.
    
Martin Blahuta:.“ Věděli jsme o síle Lískovce, ale až takový průběh jsem nečekal. Od větší porážky nás ještě uchránil brankář Vavříček, jestliže porážka z podzimu byla nešťastná, tak dnes byla ještě milosrdná. No nic jedeme dál, budeme chtít zpět získat třetí místo v tabulce.O tom prvním je podle mě rozhodnuto, jen si myslím, že atraktivita OP je víc než v 1.B. stačí se podívat na počet diváků. “


FOTOGALERIE ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode