14.KOLO MSFL MFK F-M : SLOVAN ROSICE 2:0 ( 2:0 )

04.11.2012 09:02

3.11.2012 10:15

 

MFK FRÝDEK – MÍSTEK : ROSICE 2:0 ( 1:0 )

Branky: 38. Švrček ( Forster ) 1:0

              89.Chýlek ( ( Pešek )  2:0

Rozhodčí: Tomanec – Miko, Drozdy. ŽK: Staněk – Lang. Diváci: 578.

         

Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Staněk, Literák, Prokeš – Talián, Wozniak, Förster (60. Pešek), Mozol – Molnár, Neubert (36. Teplý, 83. Chýlek). Trenér: Milan Duhan.

 

Rosice: Lengál – Vitamvás, Selinger, Živný, Demeter – Pšikal, Lang, Mičko (30. Touška), Krhut – Malata, Mandula. Trenér: Jiří Pecha.

Po debaklu v Uničově, se tým proti Rosicím výsledkově zvedl,ale výkon byl snad ještě horší než v Uničově,ale na to se historie ptát nebude a cenné body zůstaly doma ! Velice opatrný úvod utkání z obou stran,diváci se museli nudit a první náznak kloudné akce přichází až ve 13.minutě,Molnár centruje a Neubert si ani v tomto utkání neobul střelecké kopačky,trefuje slabě střed brány a brankář Rosic Lengál nemá problémy. Frýdek hrozí pouze z rohových kopů,Neubert se sice 2x dostal do zakončení,ale pokaždé se stejným výsledkem : jeho sice pohotové hlavičky končí vždy mimo ! Neproměnění těchto šancí stály Martina Neuberta už ve 36.minutě místo v sestavě – přichází Teplý.Ještě 3 minuty před touto změnou dochází v naší obraně k nedorozumění mezi Prepslem a Staňkem, Staňek hasí situaci pouze faulem na hranici „16“ a výborně zahraný trestňák Mataly vyráží fantastickým zákrokem Prepsl na roh,takže jediná věc,která nás po této situaci může mrzet je, že Zdena Staněk viděl 4 ŽK v sezóně a ta znamená STOP na klíčový duel podzimu v Třinci ! Ve 37.minutě nedotahuje do úspěšného konce akci ani Molnár a tak branka přichází až o minutu později – pravý bek Lipiny Michal Švrček ukazuje jak se mají v podobných situacích chovat naši ofenzivní hráči, Michal provedl 2 zasekávačky a levou trefuje přesně a je vymalováno – vedeme 1:0 a tak končí i první poločas ! Rosice po středečním poháru v Liberci se snaží v druhém poločase o vyrovnání a v 50.minutě po střele Manduly přichází první varování. Trenér Duhan se snaží tým rozhýbat,střídá Forstra a na plac přichází Pešek,ale ani to moc nepomáhá,Frýdek nehraje dobře a začíná se bát o výsledek ! V 65.minutě střílí Molnár z dobré pozice,ale opět vedle. Rosice dál touží po vyrovnání a mají k tomu dvakrát blízko,Selingerova hlavička těsně míjí naše zařízení a Živného přesně umístěnou hlavičku vyráží opět skvěle na další roh Prepsl a dává tak zapomenout na chyby z Uničova !Naše asi nejpohlednější akce v tomto utkání končí bohužel těsně vedle,Talián se nadechl k velkému sólu,obstřeluje golmana,ale bohužel i pravou tyč rosické brány a tak vysvobození přichází až v samém závěru utkání,střídající Chýlek chytrým lobem zvyšuje na 2:0 a potvrzuje tak naše utrápené vítězství ! Pokud chceme uspět v zápase podzimu v Třinci a to tým určitě chce, musíme se zlepšit ve všech směrech, příklad všem dnes dal Radim Wozniak,který byl v tomto utkání nejlepším hráčem na hřišti !

Martin Blahuta : " Až na Radima Wozniaka dnes kluci nepředvedli výkon,který v nich určitě je. Porážka v Uničově zanechala asi na hráčích stopy,po celý zápas jsme se báli o výsledek,který je nakonec velmi dobrý a cenný ! Určitě to nabudí na Třinec, věřím,že v Třinci vyhrajeme a já budu moct dodržet svůj "hec" ,že po vítězném zápase dojdu na Stovky pěšky :) !

JAK TO VIDĚL FRÝDECKÝ DENÍK .... JAK TO VIDĚL JARDA JEŽ NA ONLAJNU .... MALÁ FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ .....

JAK TO VIDĚLI FANOUŠCI ..... JAK HRÁL TŘINEC .....

NEZAPOMEŇTE : PONDĚLÍ 5.11.19:00 ON-LINE ROZHOVOR S ERIKEM TALIÁNEM  ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode