14.KOLO OP - METYLOVICE : FK STAŘÍČ 0:2 (0:1)

15.04.2019 18:47

NEDĚLE 14.4.2019 16:00

                                  14.KOLO - OKRESNÍ PŘEBOR
                             METYLOVICE : FK STAŘÍČ 0:2 (0:1)

Branky:   41. Kaulinec ( Vandas )    0:1
               82. Kaulinec ( Strakoš)    0:2
                                          
Rozhodčí: Turoň – Pokluda, J.Mudra
Diváci : 68                                            
                    
Smetana – Burda, Jukl,Strakoš, Morys – L.Baran, Vandas, Krpec, Trčka – Kaulinec, Kocich
Střídání :      27. Morys – Musálek    73. Musálek – Kolář    84. Trčka – Petroš
                    86. Kocich – Říha         89. L.Baran - Kautský
Trenér : Martin Blahuta

                                První jarní vítězství = hop zpátky (pro Biziho ....za oko diváka :)) na třetí místo .... OP po 14.kole.Kompletní kádr až na Malého ( angína) a Vlčka (asi operace kolena) se konečně dočkal po dvou porážkách cenného vítězství na horké půdě v Metylovicích v poměru 0:2.
                               Trenér Blahuta změnil sestavu, stopéra Kocicha vysunul překvapivě na hrot, další obránce Krpec zaujal místo defenzivního halfa a krajního beka si v základu po dlouhé době v mistrovském utkání zahrál stařičský srdcař a oblíbenec fanoušků i hráčů Jan Morys. Soupeř na nás vletěl a vytvářel si jednu šanci za druhou, to že náš tým do poločasu neinkasoval, je jen díky skvělému Smetanovi v naší brance a nemohoucnosti metylovických střelců. Na vystřídání byla snad kromě Jukla celá obrana, střed pole a do hry se nedostali ani útočníci. I proto trenér reagoval prvním střídáním už ve 27.minutě,  kdy šel na hřiště Musálek. A až ve 30.minutě jsme se dostali do první pološance Vandasem, ale brejk jsme nedotáhli do konce. Metylovice pokračovaly v „pálení“ šancí a přišel pro svěřence A.Uherka trest, Vandas ve 41.minutě posunul na Kaulince a ten chladnokrevně překonává Husera 0:1. A tak místo poločasového vedení Metylovic minimálně 4:0 svítí na tabuli poločasový stav 0:1.
                                 Přes šťastné poločasové vedení FKS bylo v kabině „ dusno“ a zřejmě to pomohlo, druhý poločas byl z naší strany o něčem jiném, ale k dokonalosti ze zimní přípravy to mělo stejně daleko. Už ve 20.sekundě se zastřeloval Kaulinec, už jsme byli aktivnější a častěji ohrožovali branku Metylovic ( Trčka, Jukl), naše obrana začala pracovat lépe a tak stav 0:1 vydržel až do 81.minuty. V té následující minutě famózně zahraný trestný kop Strakoše usměrnil do sítě kdo jiný než Kaulinec 0:2! Závěr už jsme takticky zvládli, brankář Smetana si připisuje první čisté konto v sezóně 2018/19 a cenné body se vezou do Staříče. Potvrdit třetí flek v tabulce OP budeme chtít doma proti Písku, který je v tabulce pátý se 17 body, v neděli překvapivě Kapsia a spol. prohráli 0:3 s Neborama.
Martin Blahuta: „ Co jsme předváděli v prvním poločase, se jen tak nevidí, bez nasazení, bez důrazu, chyby v obraně, no katastrofa. Bylo mi Metylovic až líto,že za výborný výkon se neodměnili gólem, něco podobného jsem ale zažil na podzim doma proti Palkovicím. O poločase jsme si to vyříkali a se druhým poločasem už může panovat spokojenost, ale vlastně jen s výsledkem. Vítězství má pro mě pár pachutí, o kterých nebudu mluvit, zůstanou v kabině.Body jsme už potřebovali, získali jsme je hlavně díky Smetanovi a Kaulincovi. V dalších utkáních se musíme zlepšit, jinak o třetí místo lehce příjdeme.“

BRANKY FKS V SEZÓNĚ 2018/19 PO 14.KOLE :    Kaulinec 21, Musálek 3, Jukl 2,
                                                                           Svobodník,Vlček,Trčka,Vandas,Kolář, Morys po jedné

 

KONEČNĚ .... FOTOGALERIE ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode