15.7. 2014 HFK OLOMOUC : MFK F-M 0:4 ( 0:2 )

16.07.2014 07:05

ÚTERÝ 15.7. 2014 16:30 Olšany u Prostějova

HFK OLOMOUC : MFK F-M 0:4 ( 0:2 )
 
Branky: 25. Kovařík ( Ďurička )          0:1
             30. Gavlák ( Švrček )             0:2
             47. Matúš ( Ďurica )              0:3
             58. Uškovič ( Soukup )          0:4
 
1.poločas : Mihálek – Cigánek,Literák,Coufal,Švrček – Hykel,Ďurička,Pribula,Pánek – Gavlák,Kovařík
2.poločas : Prepsl – Cigánek,Ďurička,Coufal,Ilko – Matúš ,Vašenda,Ďurica,Hykel ( 62.Pánek ) – Soukup,Uškovič  trenér : V.Goffa
 
Už pod novým trenérem Vladimírem Goffou .... nastoupili naši hráči v Olšanech u Prostějova a soupeřem jim byl celek HFK Olomouc. Od prvních minut utkání bylo jasné, kdo bude pánem na hřišti . Naši hráči svého soupeře,který nám loni přepustil místo ve FNL převyšovali ve všech směrech. Do 25.minuty se ještě Pribula,Hykel a Kovařík zastřelovali,ale trenčínský defenzivní štít Ďurička vybojoval skvěle míč pro Kovaříka a ten chladnokrevně otevírá skóre utkání 0:1. Aktivní Kovařík prošel ve 27.minutě obranou domácích,vybídl ke skórování Gavláka , ale ten se i díky faulu jednoho ze zadáků HFK neprosadil. Asi nejlepší hráč prvního poločasu prešovský Pribula mířil po své akci sice přesně,leč golman Mucha jeho střelu s námahou vytěsnil na roh ! Ve 30.minutě Švrček centruje a Gavlák skóruje – 0:2 ! Třetí branku mohl ve 39.minutě přidat mladíček Hykel , ale brankář Mucha byl opět na místě a poločas tak končí za stavu 0:2 !
Slovenská spolupráce ve 47.minutě končí třetím gólem,asistenci u branky Matúše si připisuje Ďurica – 0:3 ! V 55.minutě Ďurica našel volného Uškoviče , ale toho vychytal nejlepší hráč HFK brankář Mucha . V 58.minutě už ale Uškovič po přihrávce Soukupa míří do černého , velký podíl na této čtvrté a bohužel poslední brance utkání měl dorostenec Hykel. Po této brance nastalo v našich řadách uspokojení a skóre už zůstalo 0:4 i díky tomu , že domácí Krumpolc trefil břevno . Boj o získání místa v druholigovém kádru MFK F-M bude pokračovat v sobotu 19.7. v 17:00 v Liptovském Mikuláši , ale zatím se nám v přípravě nadmíru daří a v rozestavěných Stovkách vládne spokojenost !
 
Vladimír Goffa ( od 14.7. 2014 trenér A týmu ) :  V zápase proti 1.HFK Olomouc nám chýbali tri opory (Žídek, Uvíra, Mozol), ktorých sme ako Opavákov nominovali do farmy na zápas s Opavou "B". Od začiatku stretnutia sme zaradili do základnej zostavy dvoch dorastencov (Hykel, Pánek). Keďže v mužstve je momentálne pretlak stopérov i útočníkov, niektorí hráči (Matúš, Cigánek) hrali na iných postoch, aby sme dali šancu každému. Cieľom zápasu bolo, aby som videl čo najviac hráčov v akcii a urobil si aspoň približný obraz o jednotlivcoch a ich spôsobe hry. Predzápasová taktika spočívala v tom, že som mužstvu prezentoval svoje vízie, ako vnímam futbal, aký štýl sa divákom páči, čo by som od nich chcel vidieť, aby sa divák bavil. Nechcem hráčov takticky zviazať, smerom dopredu im ponechávam voľnosť, nech aj sami pridajú nejaké individuálne bonusy a prejavia vlastnú futbalovú tvár. A potom spolu začneme pracovať na detailoch. V oboch polčasoch podalo mužstvo sebavedomý a zodpovedný výkon, s dobrým pohybom a agresivitou. Súpera sme do šance nepustili, sami sme si vypracovali dostatok gólových príležitostí. Vynikla dvojica Pribula, Kovařík. Konkurencia v mužstve spôsobuje, že hráči sa vedia namotivovať, idú za víťazstvom, čo je dobrým signálom do sezóny. 
Rozhovor s trenérem Goffou z Deníku ....
FOTOGALERIE ....
VIDEO ROZHOVOR S MILOŠEM RECHTORÍKEM A VLADIMÍREM GOFFOU ( MANAGER A TRENÉR ) ....
VIDEO ROZHOVOR S MARTINEM MATÚŠEM A MARTINEM ĎURICOU ....
 
Z WEBU HFK OLOMOUC ....
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode