15.KOLO OP - FK STAŘÍČ : PÍSEK 4:1 ( 1:1 )

22.04.2019 17:44

SOBOTA 20.4.2019 15:00

                                15.KOLO - OKRESNÍ PŘEBOR
                                 FK STAŘÍČ : PÍSEK 4:1 (1:1)

Branky:    20. Byrtus                                0:1
                45. L.Baran ( odražený míč )    1:1
                52. Kaulinec ( Vandas )            2:1
                76. Strakoš ( trestný kop)        3:1
                87. Kaulinec ( Strakoš)            4:1                       
Rozhodčí: Ostřanský - Malinovský, Sekanina ....
Diváci : 118                                            
                    
Smetana – Krpec, Jukl,Strakoš, Michna – L.Baran, Vandas, Burda, Trčka – Kaulinec, Kocich
Střídání :    71. Kocich – Malý    77. Burda– Kolář    79. L.Baran – Říha
                  81. Michna – Morys  88. Trčka - Kautský
Trenér : Martin Blahuta

                        FKS porazil Písek i podruhé .... v sezóně 2018/19 a to stejným výsledkem 4:1, přestože po dvaceti minutách prohrávali svěřenci trenéra Blahuty 0:1. Chtěli jsme nastoupit s vítěznou sestavou z Metylovic, ale zranění Musálka to nedovolilo a na skvěle připravenou hrací plochu .... ( klobouk dolů před D.Strakošem ml.) tak vyběhl opět zkušený čtyřicetiletý Jirka Michna.
                      Už po dvaceti sekundách se třepala písecká síť, ale po centu Trčky to byla jen síť nad břevnem. A ve čtvrté minutě trefuje L.Baran břevno, v osmé Kaulinec jen těsně minul branku Lukáše Byrtuse. A na gól se čekalo dál, naštěstí pro FKS „Koty“ zázračným zákrokem ve 12.minutě nedopustil radost hostů, ta bohužel přišla ve 20.minutě z kopačky Byrtuse Patrika 0:1, neprůstřelnost Smetany tak trvala pouze 142 minut. Branka hostů značně ovlivnila psychiku domácích, ti se sice snažili o vyrovnání, ale šance Kaulince a Jukla zůstaly nevyužity. Naopak gól do šatny Barana změnil zbytek utkání, poločas tak končí 1:1 a ve druhém poločase bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to FK Staříč.
                      Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení hráčů a to se ukázalo jako dobré řešení. Sestava se tak změnila – Smetana – Krpec, Jukl, Kocich, Michna – Burda, Strakoš, Vandas, Trčka – Baran, Kaulinec , a už do 51.minuty,  měl Kaulinec sám tři gólovky, které překvapivě zahodil. Ale v 52.minutě se konečně skóre měnilo, Vandasův roh usměrňuje do sítě Kaulinec 2:1. V 58.minutě to mohlo být už 3:1, ale znovu Kaulince vychytává Byrtus. V 68.minutě,  odmítá znovu skvělý Smetana vyrovnání, Šwierczek v jediné šanci hostů ve druhé polovině  si na Lukáše nepřišel.Pojistku vedení Staříče trestným kopem zajišťuje Strakoš , v 76.minutě tak z hlasatelny zní : Staříč : Písek 3:1. Do hry se tak dostávají všichni náhradníci Malý, Kolář, Říha, Morys a Kautský, nedostalo se tak pouze na brankáře Vavříčka. Definitivní tečku za utkáním udělal svým 23 gólem v sezóně Kaulinec, kterému naservíroval míč Strakoš 4:1.Po 15.kole tak máme 28 bodů, na první místo ztrácíme bodů šest a na čtvrté Palkovice máme po jejich remíze s Baškou 2:2 náskok tří bodů a tak zbývajících sedm kol bude zajímavých, ale reálně se musíme soustředit na boj o udržení třetí příčky. V dalším utkání zajíždíme na Hukvaldy, které mají po porážce v Neborech existenční starosti.
Martin Blahuta „ Písek hrál v prvním poločase velice dobře, my jsme zahazovali šance, ale i nás podržel Smetana a tak si myslím, že se hrál výborný fotbal se zaslouženým poločasovým výsledkem 1:1. Ve druhém to už bylo jinak, projevila se naše lepší fyzická kondice a vítězství bylo zasloužené a je dílem celého kolektivu. Teď jedeme na Hukvaldy a po přečtení rozhovoru s trenérem Hukvald Veselkou, mám velkou motivaci:) a věřím, že vyhrajeme!“

FOTOGALERIE ( bude doplněna ) ....



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode