16.KOLO MOSTY : PALKOVICE 4:0 ( 2:0 )

13.04.2017 20:15

SOBOTA 8.4. 2017 15:30

                                    MOSTY : PALKOVICE  4:0 ( 2:0 )

Branky:    15. Lýsek            1:0
                27. Lýsek            2:0
                74. Lukosz          3:0
                75. Kufa             4:0
                
Rozhodčí :  Síkora Vladislav – Karch, Ostřanský
ČK : 54. Vedoucí mužstva Martin Blahuta ( od kdy se funkcionářům uděluje ČK ???? )
V zápise uvedeno :
Vykázán z lavičky hostů ved. muž.Blahuta Martin ID69060416: v prvním poločase byl upozorněn aby neopouštěl zónu. 54.min.po soub.hračů, jsem nechal pokračovat ve hře .Toto se nelíbilo vedoucímu hostů p.Blahutovi a začal křičet na AR1. Karcha "já Ti to zařídím ,že už si nezapískáš".Při odchodu emotivně toto křičel opakovaně.Ležící hráč hostů tento zákrok předstíral.  Zápis z utkání nebyl potvrzen náhradní osobou za vedoucího družstva p.Blahutu,tou byl trenér p.Burda Patrik ID 95031237.Odjel z utkání bez potvrzení.

Z WEBU den po utkání : Martin Blahuta : Na zápis jsme čekali zhruba hodinu, ale nedočkali jsme se ho. Trenér Burda zápis nemohl potvrdit, protože nebyl do kabiny rozhodčích vpuštěn! Podali jsme oficiální protest a celá věc bude zřéjmě ve čtvrtek řešena. Chtěl bych poděkovat hráčům , funkcionářům Mostů za velmi férově hrané utkání!

Z WEBU po DK : Martin Blahuta : Rozhodnutí DK : dostal jsem stopku na 3 utkání + 500 kč pokutu. Pochybení rozhodčích neprokázáno.Anketa o nej... rozhodčího, tato diskuze mi jen přitížily.

Diváci :  130

Smolík – Magera, Musil, R.Merta,  J.Merta –  Závodný, Kusý, Lesniak, T.Vyvial –  Vrtný, T.Skurka
Střídání :   46. Lesniak – Kocúr
                 58. T.Vyvial – Stavrovský
                 80. T.Skurka – Poledník

                                         O naději na boj o postup přijeli bojovat svěřenci trenéra Blahuty ( v zápise uveden jako vedoucí – M.Poledník v trestu, V.Martínek a J.Bílek nepřítomni ) bez 5 hráčů z kádru ( Skalický , Király, Habrnal – práce, Huška a Farský – nemoc ). Nejen to se podepsalo na výši porážky, ale taky výborný výkon hráčů Mostů u Jablunkova a v neposlední řadě tragický výkon trojice rozhodčích v čele s asistentem utkání panem Karchem! Tento 60 – ti  letý AR1 z Třince už před utkáním dával jasně najevo, kdo tomuto utkání bude vládnout, a o co mu půjde především.
                                     Jasný důkaz dal pan Karch všem už v 15.minutě utkání, neodmávaný ofsajd a Mosty vedou 1:0. To je tak, když si někdo hledí více trenéra, aby dodržel postavení v zóně než situací na hřišti. Do poločasu nejlepší hráč na hřišti Lýsek ještě překonal Smolíka podruhé a tak se do kabin šlo za vedení domácích 2:0, bylo to naprosto zasloužené, protože my jsme se zmohli pouze na dva střelecké pokusy Vrtného. Pachuť první branky tam, ale byla, jenže to jsme netušili, co se bude dít ve druhém poločase.
                                    V pokusu o zvrat zavelel trenér Blahuta zcela jinou sestavou do druhého poločasu : Smolík –Magera ,R.Merta, , J.Merta – Závodný , Kusý,Vrtný,T.Vyvial ( 58. Stavrovský ) – Skurka, Musil, Kocúr . Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe než Lýsek a spol. , jenže emoce po vykázání trenéra Blahuty v 54.minutě, dál špatně působily na náš tým a toho aspirant na postup v 74. a 75.minutě po brankách Lukosze a Kufy využil k zaslouženému vítězství 4:0. V závěru utkání došlo ke kuriózní situaci a zároveň k hezkému fotbalovému gestu. To hlavní rozhodčí Síkora nařídil k úžasu všech pokutový kop a ten sportovně zakopl do zámezí hráč č.14  Suszka Tomáš.
                          Naše série bez porážky tak skončila na čísle 8, ale třeba už proti Návsí začneme sérii novou a zase vítěznou.
Martin Blahuta: „ Porážku beru jednoznačně na sebe, dostal jsem kluky díky arogantnímu a zákeřnému panu Karchovi pod tlak, první branka toho byla důkazem. Další důkaz jak se toto utkání řídilo ze strany pana Síkory a Karcha je směšně nařízená penalta! Jak s touto penaltou naložil Tomáš Suszka je obdivuhodné a zasloužíl by cenu FAIR PLAY! Ovšem základy slušného chování nic neříkají panu Karchovi, to že mi před utkáním nepodal ruku, za že se na webu píše cizími osobami , jak poškodil Staříč v utkání s Oldřichovicemi, je jeho ostudou. Dvojice Síkora – Karch udělala v utkání řadu chyb, jen to, že mě vykázala na tribunu červenou kartou, že pan Karch jen sledoval moje postavení v zóně, že nesprávně vyplnili zápis, že nás ho nenechali potvrdit atd. zaslouží trest. Jestli budu potrestán já, i když nejsem žádný „svatoušek „ a tato dvojice „Mat a Pat“ ne, tak je něco v našem fotbale špatně! A na závěr jen chci podotknout, že Mosty vyhrály zcela zaslouženě a rád bych poděkoval všem jejím hráčům, funkcionářům za férově odehraný zápas.

     TAK JSME TI SPOČÍTALI VÝSLEDKY ANKETY .... TRENÉRE !

     NA UTKÁNÍ JSME SE V TÝDNU ZBYTEČNĚ PŘIPRAVOVALI !

 TREST DK PRO MARTINA BLAHUTU : 3 UTKÁNÍ STOP + 500 KČ POKUTA

                       TABULKY PO 16. KOLE 2015/16 A 2016/17


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode