16. KOLO PALKOVICE : BUKOVEC 3:2 ( 0:1 )

08.04.2012 01:45

 

PALKOVICE : BUKOVEC 3:2 ( 0:1 )

Branky :   9.   Chrastina                                0:1

                 53.  R.Merta ( odražený míč )       1:1

                 57.  Krenželok                             1:2

                 64. Lesniák ( přímo z rohu )         2:2

                 75. Habrnal ( Huška )                  3:2

Rozhodčí : Šnyta,P.Němec,Somr

Diváci : 48

Smolík – Honěk ( 46.Skurka ),R.Merta,Galásek (46.Brantal ) – Závodný Lesniák,   Huška, J.Merta – Musil,Habrnal (82. T.Vyvial ),Kusý                      

                                                                                                                                    Trenér : Martin Blahuta

           Ano historie se neptá, Palkovice získaly důležité body,ale fotbal plakal ! Trenér Blahuta postavil ofenzivní sestavu , ale ta jako by nemohla nalézt klíč k bráně Bukovce - https://www.youtube.com/watch?v=1423xJdwtk0&feature=related. Zato Bukovec  už v 9.  minutě trestal zaváhání domácí obrany – 0:1 ! Svůj den neměl špílmachr Huška a hra Palkovic neměla myšlenku.V 18. minutě Kusý přesným centrem našel Závodného, ale brankář hostů vytáhl snad jediný dobrý zákrok v tomto podprůměrném utkání ! Jedině snaha zdobila oba celky, ale poločas už branku nepřinesl ! Do druhého poločasu poslal domácí kouč do hry mladíky Brantala a Skurku, ale žádné zlepšení u domácích nenastalo ! Vysvobození přišlo v 53. minutě , kdy slabý brankář hostů neudržel míč a Roman Merta dorážkou srovnal ! Jenže o  4 minuty později, kapitán Lesniák zbytečně ztratil míč ( bylo to sice s faulem ) a Bukovec znovu vede ! Díky další chybě golmana Bukovce, Lesniák přímo z rohu alespoň srovnává a na potřebné vítězství máme ještě 25 minut ! V 75 minutě Huška nachází Habrnala a jediný světlý okamžik utkání je na světě a PALKOVICE otáčejí na 3:2 ! Sice v závěru utkání máme jednoznačně navrch, mohli jsme přidat i další branky, ale závěrečný hvizd rozhodčího Šnyty ( má co zlepšovat v dalších utkáních ) přijali skalní fandové s úlevou ! Udělali jsme důležitý krok k záchraně ! Hláška z filmu okresní přebor by mohla vypadat jinak : jsme dřeváci a proto buďme rádi, že hrajeme alespoň OKRESNÍ PŘEBOR ! Ale opravdu pokud ho chceme hrát i v sezóně 2012/13 tak se musíme zlepšit ve všech směrech !

https://www.youtube.com/watch?v=JPXGGi54wYQ

Martin Blahuta : „ Nic z toho co jsme si před utkáním řekli jsme neplnili ! Omlouvám se divákům, že museli celých 90 minut protrpět ! Je to paradox, v Řepištích jsme hráli lépe,ale na body jsme nedosáhli a dnes po hrozném odvaru získáváme prakticky 6 bodů ! – díky za ně !"

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode