17.KOLO OSTRAVICE : PALKOVICE 3:1 ( 2:0 )

17.04.2012 20:47

Sobota 14.4.2012 15:30

 

OSTRAVICE : PALKOVICE 3:1 ( 2:0 )
Branky : 5.Procházka 1:0
            45. Kurečka    2:0
            48. Kurečka    3:0
            54. Huška ( Lesniák ) 3:1
 
Huška - Závodný,R.Merta,Galásek,Honěk - Musil,Lesniák ( 78.T.Vyvial ),Huška,J.Merta ( 12.Habrnal ) - Brantal (75.Guzsi ),Kusý                                                                TRENÉR : M.Blahuta
 
Po utrápeném vítězství s Bukovcem chtěli svěřenci trenéra Blahuty získat důležité body i na Ostravici , ale už v 5. minutě bývalý hráč Palkovic Milan Procházka nedal " levačkou " Huškovi šanci a domácí vedou 1:0 ! 
Další rána pro Palkovice přichází ve 12. minutě, kdy ze hřiště odkulhal J. Merta, kterého nahrazuje Habrna l! Ten se v 16. minutě dostává do samostatného nájezdu, ale selhává, ta tam je jeho střelecká forma ze zimní přípravy. Palkovice pokračují v nevýrazném výkonu, jejich útočná aktivita končí před hranicí „16“ a hrozí pouze z rohových kopů, ale výsledek je nulový, naopak Ostravici po sérii nejistých zákroků naší obrany ve 45. minutě zvyšuje Kurečkou na 2:0 a jde se do kabin!
Ve 48.minutě rozhodčí Habernal přehlíží evidentní ruku Kurečky a ten neregulérním gólem zvyšuje na 3:0, ovšem známé fotbalové pravidlo „hraj dokud rozhodčí nepískne“ naši hráči trestuhodně nedodrželi. Zdálo se, že je po zápase, ale už v 54. minutě Huška po přesně zahrané standartce Lesniáka snižuje na 3:1. A bohužel až od této chvíle začaly Palkovice hrát, jenomže naše koncovka  je žalostná – v 17 utkáních jsme vstřelili pouze 26 branek (průměr 1,53 gólu na zápas!). Kdo naše branky vstřelil? – Kusý 7, Lesniák a Habrnal 3, Slípek, Musil, Skurka, R.Merta a Huška po 2, Guzsi, Kaulinec a Poledník 1 a to je žalostně málo!
Opustilo nás i štěstíčko, Musil v 64. minutě trefuje tyč a z dorážky břevno, prostě pech! Přes veškerou snahu Palkovic končí utkání výsledkem 3:1, ve stavu zraněných kromě J.Merty zřejmě bude kapitán Lesniák a to nás čeká doma Lučina a potom 2x ven Nebory a Kozlovice! Naštěstí ani další celky ohrožené sestupem body nezískávají, ale na to nemůžeme spoléhat, musíme bojovat i kvůli našim věrným fanouškům, kteří opět v hojném počtu (20!) toto nešťastné utkání navštívili – díky!
      
Martin Blahuta: „Pevně jsem věřil v zisk minimálně jednoho bodu, ale začali jsme hrát až za stavu 3:0 a to už bylo pozdě! Vymlouvat se na rozhodčí, že uznali neregulérní branku nemá cenu, chybovali rozhodčí, hráči a zřejmě i já, protože sestava nebyla vítězná! Za úspěchy mohou hráči, za neúspěchy trenér, všichni máme důvod k přemýšlení, musíme se dobře připravit na Lučinu a tu porazit.“  
 
Něco před utkáním s Lučinou - Martin Blahuta alias Pepík Hnátek : https://www.youtube.com/watch?v=4UM7Ww3v9uQ  a když to nevýjde ,tak si trenér může nechat zaspívat https://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ ale ...... !
Perlička na závěr : málokomu se podaří dostat ŽK než vstoupí na hřiště, ale Adamovi Guzsimu se to podařilo a podařilo se mu opět obelhat x lidí, na úterním tréninku opět chyběl !
Přesto mám ........https://www.youtube.com/watch?v=jhbtU0ZAjqM a hlavně mi o víkendu udělaly alespoň radost dcery - koučka FUNKY BEATU  Kristýna Blahutová postavila 3 vítězné sestavy a v Havířově získala 3 zlaté medajle ! s těmito sestavama :
Všechny tyto ukázky jsou z PALKOVICKÉ HALY !
Ale zpět k fotbalu - tak jsme končili ročník 2010/11 - PALKOVICE : OSTRAVICE 1:1 : https://www.youtube.com/watch?v=o1A0T7F5Y_c
 
OMLUVA ZA POZDNÍ ČLÁNEK Z TOHOTO UTKÁNÍ JE SNAD DOSTAČUJÍCÍ :) - TAK V SOBOTU NA UTKÁNÍ PALKOVICE : LUČINA !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode