18.KOLO FNL MFK F-M : VLAŠIM 1:1 ( 1:1 )

14.03.2015 19:57

SOBOTA 14.3.2015 14:30

MFK  Frýdek-Místek - Vlašim 1:1 (1:1)
Branky: 2. Vaněk ( Just ) 1:0
           40. Vopat              1:1
Rozhodčí: Machálek - Arnošt, Melichar.
ŽK: Mehremič - Matějka, Gebert, Starý.
MFK F-M : Mihalek - Ilko, Coufal, Žídek, Mehremič - Just (62. Hykel) , Ďuriška, Vaněk,Zapalač (79. Talián) - Jurišič, Staško. Trenér: Orel.
Vlašim: Budinský - Simerský, Starý, Štochl, Breda, Radoš - Vebr, Průcha, Barák, Gebert (40. Vopat) - Matějka (81. Hejný). Trenér: Petržela.
 
                 Po herně výborně sehraném utkání v Táborsku, ale bez bodového zisku , nás čekala jarní domácí premiéra proti Petrželově Vlašimi. A náš tým bez pěti hráčů základní sestavy ( Švrček,Lliterák,Vašenda,Matúš a Bello ) začal utkání na rozbahněném hřišti skvěle, už v čase 1:28 Vaněk po přihrávce Justa otevírá skóre utkání 1:0 ! V osmé minutě se mohlo lipinským dýchat ještě lépe,ale Staškův chytrý lob po skvostné přihrávce kapitána Žídka těsně minul tyč Budinského branky ! I hosté se v 10 minutě osmělili ke střele,ale Barák nemířil přesně. V dalších dvou šancích Lipiny se ocitl Jurišič,ale ve 21 minutě je na světelné tabuli stále stav JEN 1:0! Ve 26.minutě hasil nebezpečný bréjk táhnutý Radošem skvěle Mehremič. Ve 29.minutě si Staško zahrál v pokutovém území hostů na Messiho,obešel vše co mu stálo v cestě,ale finální přihrávku na Jurišiče zblokovali zadáci Vlašimi.Ve 30.minutě nejlepší hráč hostů Barák prověřil střelou ze dvaceti metrů Mihalka,ale ten byl pozorný. Ve 32.minutě míč po centru Justa k překvapení všech orazítkoval spojnici tyče a břevna,a dorážka Zapalače s Jurišičem ke gólu zase nevedla. Místo poločasového vedení minimálně 3:0 se odcházelo do kabin za stavu 1:1,to střídající Vopat ( byl na hřišti pár sekund ) potrestal chybu brankáře Mihalka 1:1! A to ještě Vopat mohl v nastaveném čase otočit skóre,ale naštěstí mu chyběl ke střele do prázdné branky krůček. 
                    Ve druhém poločase se už fotbal hrát moc nedal,terén byl až na hranici regulérnosti ! Přesto Jurišič mohl znovu v tomto utkání už minimálně potřetí skórovat,ale brankář  Budinský  byl proti.O dvě minuty později se situace téměř opakovala,ale Jurišič se tentokrát ke střele neprotlačil. V 52.minutě si právem vykoledoval Mehremič žlutou kartu za přifilmovaný pád v pokutovém území Vlašimi. Hosté se mohli radovat v 62.minutě po rohu z branky,ale hlavička zcela volného Simerského těsně minula cíl. Aktivní Staško se v 70 minutě pokouší překonat Budinského,ale marně.Branky se tak opět skvělí frýdecko-místečtí fandové už nedočkali,byť závar v posledních sekundách bojovného utkání po tom přímo volal,ale Taliánova poslední střela končí těsně vedle a tak místo čtyřech bodů ze dvou utkání máme jen jediný,ale i ten nás znovu posílá na 12.příčku FNL ! Radost jsme tak předsedovi oddílu Radku Myškovi,který leží v nemocnici ze zápalem plic neudělali,tak snad za týden v Kolíně !  
Martin Blahuta : " Přes velkou marodku jsme měli na to abychom toto utkání dotáhli do vítězného konce,jenže už po několikáté v této sezóně nás zradila koncovka ! Snad už jí do Kolína vypilujeme ! Tam musíme bezpodmínečně vyhrát a body potvrdit doma s Pardubicemi,pevně v to věřím,že budeme mít po dvacátém kole 25 bodů !
 
SOUHRN 18.KOLA ....
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode