19.7.2014 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ : MFK F-M 0:1 ( 0:0 )

20.07.2014 19:28

SOBOTA 19.7.2014 17:00

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ : MFK F-M 0:1 ( 0:0 )
 
Branky: 62. Pribula ( Ďurička ) 0:1
 
1.poločas :  Prepsl –  Ilko,Matúš,Literák,Žídek – Ďurička – Mozol,Vašenda,Ďurica,Pribula - Gavlák
2.poločas : Mihálek – Matúš,Uvíra,Cigánek,Ilko ( 65.Hykel ) – Pribula,Ďuriška,Ďurica,Mozol – Kovařík,Soukup
 
Už devátý zápas v letní přípravě sehráli Valcíři tentokrát na půdě Liptovského Mikuláše a přes ne moc přesvědčivý výkon si připisujeme už šesté vítězství před startem druhé ligy. Už po minutě hry fatálně chyboval univerzál Matúš , ale domácí naštěstí jeho hrubici nepotrestali. I v 8.minutě se mohli aktivní hráči L.Mikuláše radovat z branky,ale proti byl tradičně jistý golman Prepsl ! Až v 10.minutě jsme si vypracovali první šanci v tomto díky počasí náročném utkání , Mozol vybídl ke skórování Ďuricu,ale ten místo střely začal vymýšlet a k zakončení se nedostal. Ve 13.minutě i Ďurička zbytečně ztratil lehkovážně míč , ale ani tentokrát domácí netrestali . V 17.minutě krajní bek  Ilko se dostal ke střela , ale ta byla zblokována na roh. Ve 25.minutě domácí Tatran podnikl rychlý brejk , ale Literák si s ním věděl rady a v tísni odvracel na roh. O 2 minuty později dalekonosná střela Mozola sice trefila zařízení,ale brankář L.Mikuláše byl na místě . Domácí brankář Macík předvedl ve 37.minutě zákrok dne, když fantasticky vytáhl střelu Pribuly ze šibenice ! Poločas tak končí zaslouženým nerozhodným stavem,protože do 25 minuty byli lepší domácí a po té už jsme přebrali iniciativu my !
Trenér Goffa do druhého poločasu změnil rozestavení na 4 – 4 – 2 s cílem ve svém minulém působišti za každou cenu vyhrát. A vše tomu nasvědčovalo, v 57. a 58.minutě   měl blízko vedoucí brance Mozol, nejdříve jeho trestný kop těsně minul cíl a po té po akci Soukupa chybělo Vencovi k zakončení jen krok. Ale v 62.minutě to už konečně přišlo, Ďurička přiklepl míč pro Pribulu a ten už věděl co s míčem 0:1. Pojistku mohl přidat znovu Mozol , ale opět nedosáhl na přihrávku Hykela,který jako střídající hráč ( nastoupil v 65.minutě na post krajního halfa ) zle zatápěl domácím zadákům a opět potvrdil,že s ním realizační tým může počítat. Domácí Tatran bojoval ze všech sil o skalp našeho celku,nejblíže k vyrovnání měli svěřenci trenéra Praženici v 73.minutě,ale Mihálek si v závaru před naší bránou míč našel ! A poslední šance utkání přichází v 83.minutě , ale ani tentokrát Mozol po přihrávce Ďurici nerozvlňuje síť a tak utkání končí těsným vítězstvím MFK F-M v poměru 0:1 ! V úterý 22.7. v 17:00 přivítáme ve Stovkách ambiciózní tým Prostějova !  
 
 Vladimír Goffa : Stretnutie sa hralo na výbornom trávniku proti veľmi dobre pripravenému a motivovanému súperovi. Napriek víťazstvu sme mali po zápase rozpačité pocity, mužstvo nepodalo očakávaný výkon. Domáci nás od úvodných minút zaskočili vysokým pressingom, agresivitou, rýchlosťou. Nevedeli sme sa s tým vyrovnať a prvých 20 min sme sa na ihrisku iba hľadali. Potom sa naša kombinačná hra zlepšila, ale gólové príležitosti sme pozahadzovali. Momentálne máme v mužstve pretlak stopérov, defenzívnych záložníkov a útočníkov, chýbajú nám hráči na krajoch, takže sme na niektorých postoch museli znova improvizovať. 
Zápas sme začali v rozostavení 4-5-1, v druhom polčase 4-4-2 a na záverečných 20min 3-5-2. Súper hrozil najmä zo štandardiek alebo z rýchlych brejkov, my sme sa presadzovali najmä po krídlach. V mužstve je veľa nových hráčov, ktorí sa iba spoznávajú a zohrávajú. Spolupráca najmä v defenzíve ešte škrípe, mnohí hráči podávajú kolísavé výkony. Káder na novú sezónu sa výrazne zúžil a stále sa ešte formuje. O forme kandidátov do kádra niečo napovie ďalší domáci zápas v utorok s Prostějovom. 
 
JAK TO VIDĚL WEB L.MIKULÁŠE ....   TRENÉR GOFFA PRO WEB. L.M. .... FOTOGALERIE + VIDEO ROZHOVORY ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode