2.KOLO 1.B. - FK STAŘÍČ : HURNÍ SUCHÁ 1:4 (1:3)

20.08.2019 14:08

SOBOTA 17.8. 2019 15:00

                                  2.KOLO - 1.B. TŘÍDA „C“
                           FK STAŘÍČ : HORNÍ SUCHÁ 1:4 (1:3)

                                                                   VIDEO Z UTKÁNÍ ....
Branky:      8. Pietrasz                  0:1
                13. Hlobil                     0:2

                18. Musálek ( Sluštík)    1:2
                33. Pietrasz                  1:3
                75. Kubiak                    1:4                               
                      
Rozhodčí: Kubáček– Pobořil, Pokluda ....
Diváci : 138                                        
            
Musil – Sluštík, Malý, Jukl, Krpec, Michna –L.Baran. Musálek, Burda – Kaulinec, Vegh
Střídání : 52.Krpec – Míček           63.L.Baran - Váňa    75.Vegh – Volný
               88. Musálek – Kautský    88. Míček - Bittner                
Trenér : Martin Blahuta

                       Prázdninové potíže se sestavou FKS pokračovaly i doma s Horní Suchou, která v loňském ročníku 1.B. třídy skončila na čtvrtém místě a navíc to byl tým s nejlepší obranou. Naše obrana nastoupila ve stejné sestavě jako ve druhém poločase v Mostech. Ale už ve 13.minutě jsme prohrávali 0:2, když nejčistější svědomí u branek Pietrazse a Hlobila nemá náš brankář Musil. Naštěstí jsme se z tohoto šoku brzy otřepali a v 18.minutě jsme po akci Sluštíka vstřelili kontaktní gól z kopačky Musálka 1:2. A o čtyři minuty později mohlo být srovnáno, po rohu Vegha se k neúspěšným dorážkám dostali Malý a Jukl. Ve 28.minutě spolupráce Vegha a Kaulince končí rohem po skvělém zákroku brankáře Lincera. V těchto chvílích jsme byli lepším týmem, ale skóre se měnilo v náš neprospěch, Pietrasz ve 33.minutě zvyšuje pro nás na krutých 1:3 a tak končí i první  poločas.
                      Do druhého jsme šli se stejnými hráči, ale na jiných postech a v jiném rozestavení, bohužel postupně odpadávali zranění Krpec, L.Baran a Vegh a náš tým už neměl sílu na zvrat. Průměrný druhý poločas přinesl jen jednu branku a to v 75.minutě, z trestného kopu se trefil z dálky Kubjat. Konečný stav prvního domácího utkání ,v 1.B. třídě, končí tak 1:4. O reputaci se musíme pokusit hned příští týden proti týmu Interu Petrovice, který zatím nasbíral plný počet bodů a ještě neinkasoval ( Petřvald 2:0 a Mosty rovněž 2:0). Snad nám v tom pomohou i dnes chybějící hráči Vavříček, Strakoš, Trčka a zdravotní stav se zlepší všem našim zraněným hráčům.
Martin Blahuta: „ V prvním poločase jsme doplatili na chyby našeho golmana, který ovšem zaslouží uznání za to, že utkání dochytal prakticky s jednou rukou. Když jsme ve druhém poločase přišli o zraněné či nemocné tři hráče neměli jsme na zvrat. Utkání jsme si prohráli v první půli, kde jsme nebyli horším týmem, ale moc šancí jsme si nevypracovali.Ale žádná tragedie se neděje, jsme v tabulce pravdy na nule a snad to tak zůstane i po Interu Petrovice."

FOTOGALERIE ....

   

             POSLEDNÍ DOMÁCÍ ZÁPAS 2018/19 A PRVNÍ 2019/20

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode