2.KOLO 1.B.HUKVALDY : PUSTĚJOV 2:5 ( 1:2 )

20.08.2017 18:59

SOBOTA 19.8. 2017 17:00

                                HUKVALDY : PUSTĚJOV 2:5 ( 1:2)
    
Branky:     10. Tomášek             0:1    
                 25. Galus ( Gold )     1:1
                 37. Tomášek             1:2
                 53. Lazaridis            1:3
                 65.Volný ( Galus )     2:3
                 66. Tomášek             2:4
                 81. Lazaridis            2:5
                            
Rozhodčí :  Kyselý – Bártek, Mojžíš – delegát : Zdeněk Mudra
Diváci : 88        
           
Kafka  –  Niemczyk , Procházka,Velart , Tobiáš -  Gold, Vicher,  Plichta – Ermis, Volný, Galus trenér : Martin Blahuta
Střídání :     19.Tobiáš ( zraněn ) – Mlčoch    58. Velart – Chamrád
                    87. Volný – Tomek                    88. Galus - Holub
        
                  Ve druhém kole 1.B.třídy se střetli vítězové okresního přeboru F-M a NJ . Trenér domácích udělal jednu změnu z vítězné sestavy a to , že Mlčocha nahradil hukvaldskou ikonou Vichrem , rozestavení ze druhého poločasu v Kopřivnici zůstalo stéjné 4 – 3 – 3.
                  Pustějov nám do páté minuty první půle téměř nepůjčil míč, nepustil nás z vlastní poloviny, ale první šance utkání byla v hukvaldském provedení, Galus „nalil“ Plichtovi, ale Petr těsně míjí branku hostů, škoda utkání by se určitě jinak vyvíjelo. V 10.minutě se Pustějov ujímá vedení, nepokryli jsme po rohu Tomáška 0:1. V 19.minutě se nešťastně zranil náš kapitán Tobiáš a naše obrana ještě více začla hořet.Muž 1.kola Galus ve 25.minutě přece jen srovnává stav na 1:1, po skvělé akci Golda. A mohlo být na prořídlé tribuně ještě veseleji ( pustějovští fandové byli možná v přesile ), fandové Hukvald si dvakrát mohli v rozmezí 29 – 33 minuty zakřičet gól, ale Galus tentokrát selhal. A přišel trest opět z kopačky Tomáška, tomu „namazal ve 37.minutě Vicher 1:2. Do kabin se mohlo přece jen jít veseleji, ale po akci Ermise nedal tutovku kanonýr Volný.
                 Snaha změnit nepříznivý stav 1:2 nám sice nechyběla, ale hosté hráli skvěle , a v 53.minutě to už je 1:3, autorem branky je Lazaridis. Hosté po třech tutových šancích ve druhém dějství, trefují i tyč.V 65.minutě dává našemu týmu naději Volný 2:3, ale za několik sekund je to znova o dvě branky, hattrick zkompletoval Tomášek. Začali jsme hrát vabank, Volný znova mohl dát v 77.minutě kontaktní branku, ale nakonec Lazaridis v 81.minutě upravuje na konečných a zcela zasloužených 2:5. Pustějov tak získává první body v krajských soutěžích!
Martin Blahuta: „  Soupeř nás předčil ve všech směrech, nechyboval,proměňoval šance a měl v utkání rozdílového hráče Tomáška. Nezbývá mi nic jiného než hráčům Pustějova pogratulovat k vítězství a my na toto utkání musíme co nejrychleji zapomenout, nečeká nás teď jednoduchá série, ale já dál svému týmu věřím. Toto utkání se nám prostě nepovedlo a ta hrstka našich fanoušků byla právem nespokojena, snad se jim výkonem omluvíme už na Ostravici!“

FOTOGALERIE ....

SOUHRN 2.KOLA 1.B. ( NOVOJIČÍNSKÝ DENÍK ) ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode