2.KOLO BUKOVEC : PALKOVICE 1:0 ( 0:0 )

28.08.2011 22:21

NEDĚLE 28.8. 2011 17:00

BUKOVEC : PALKOVICE  1:0 ( 0:0 )
Branky : 70. z trestného kopu 1:0

Smolík - Honěk (87.Andrle),R.Merta,Galásek,T.Vyvial( 72.Slípek ) - Skurka,Musil,Lesniák,Brantal - Habrnál (74. Horvát ),Kusý             TRENÉR : M.Blahuta                                         

V Palkovicích nastaly zlé časy, místo boje o POSTUP začíná pro svěřence trenéra Blahuty boj o záchranu ! K dlouhodobě zraněným Huškovi,J.Mertovi, přibyl Závodný,Marciňa a těsně před zápasem i Poledník ! Palkovice chtěly zapomenout na debakl od Řepišť , už v 6. minutě Musil trefuje břevno a dorážka Skurky míří vedle !Palkovice mají více ze hry, Kusý ve 27. minutě nůžkama trefuje pouze golmana Bukovce a ve 28. minutě se fandové PALKOVIC ( bylo jich opět minimálně 30 ! ) radují , ale marně - dlouhý aut Musila sica končí v síti , ale nikdo ho netečoval a tak sudí Malchárek správně rorpažuje !

Druhá půle pokračuje ve stéjnem stylu : PALKOVICE útočí a zahazují jednu šanci za druhou ( Musil,Kusý,Lesniák ) a tak přichází trest v 70. minutě po trestném kopu se BUKOVEC ujímá vedení, které si už BUKOVEC udrží i přes snahu kouče Blahuty , který v závěru utkání stáhl hru na 2 obránce a 4 útočníci branku nedali a tak PALKOVICE už 180 minut nepoznali jak se raduje po vstřelení branky !

Martin Blahuta : " Bez vstřeleného gólu se prostě nevyhrává, šance na vítězný góleček byly, ale prostě máme smůlu ! Trénuji 7 let, ale takovou marodku nepamatuji, snad se z té krize co nejdříve dostaneme !Je mi ze situaci v Palkovicích smutno, ale my se z toho vyhrabeme a začneme vyhrávat, fanoušci nás v tom podpoří i v Bukovci jich bylo hodně a za podporu jim děkuji ! "

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode