20.KOLO OP - NOŠOVICE : FK STAŘÍČ 2:2 ( 1:1 )

27.05.2019 16:55

NEDĚLE 26.5.2019 17:00

                                         20.KOLO - OKRESNÍ PŘEBOR
                                      NOŠOVICE : FK STAŘÍČ 2:2 (1:1)

Branky:   31. Vandas ( z rohu)        0:1
               41. Gryžboň                   1:1
               72. Jukl ( odražený míč) 1:2
               89. R.Nikl                       2:2
                                          
Rozhodčí: Kleinhampl– Klečacký, Laba
Diváci : 88                                            
        
Kocich – Krpec, Jukl, Malý, Michna –L.Baran, Vandas,Musálek,Trčka – Kaulinec, Říha
Střídání : 46. Říha – Burda    70. L.Baran – Jurek    87. Trčka - Morys
Trenér : Martin Blahuta
    
                        Sobotní výsledek Lískovec : Bukovec 0:2 nám dával naději na …. , ale Radim Nikl nám ji v 89.minutě utkání v Nošovicích vzal, remíza 2:2 neřeší nic pro oba týmy, FKS už má jen teoretickou naději a Nošovicím hrozí sestup do OS.
                       Trenérovi Blahutovi chyběli oba gólmani Smetana ( dovolená v Itálii) a Vavříček ( noha v sádře) a tak do branky se postavil univerzál Kocich. Staříč během týdne, kdy po nadstandardním výkonu „ přejel“ Kozlovice 5:1.... asi zapomněl hrát fotbal, nemastný neslaný výkon a o poločasovém stavu 1:1 tak rozhodla branka Vandase přímo z rohu ve 31.minutě,  a branka Gryžboně ze závěru poločasu.
                      V poločasové přestávce nastala v našem týmu jedna změna, Říhu nahradil Burda, ale obraz hry se příliš nezměnil, jen jsme dvakrát z dobrých pozic netrefili bránu, v 62.minutě Trčka a v 65.minutě Kaulinec. A tak jsme se opět snažili oživit hru střídáním, Jurek nahradil v 70.minutě L.Barana a kapitán Jukl se posunul na hrot. „Juklíno“ už za pár sekund svůj přesun do útoku korunoval brankou, z odraženého balónu propálil vše co mu stálo v cestě , 72.minuta 1:2. A v 75.minutě mohla přijít pojistka a mohlo být rozhodnuto, jenže Karel Trčka trestuhodně nedal gólovku a v závěru přišel trest, 89.minuta a dnes už bývalý trenér domácích R.Nikl srovnal na konečných 2:2. Jestli to bude pro svěřence Dalibora Damka záchranářský bod se uvidí, situace na chvostu tabulky je velice zajímavá, na špici je asi rozhodnuto, ale do konce OP zbývají 2 kola a míč je kulatý. FKS teď čekají dvě domácí ukání a to s Baškou a Neborami.
Martin Blahuta: „ Přesně toho jsem se obával, výkon proti Kozlovicím a dnes v Nošovicích byl jako noc a den. Sobotní dar z Lískovce jsme lehkovážným výkonem odmítli změnit ve velkou naději, ta je už teď minimální. Na druhou stranu už jsme po sedmé v řadě neprohráli, máme 41 bodů, neskončíme hůř než třetí, co by za to třeba v Nošovicích, Metylovicích na Hukvaldech dali. Měl jsem před sezónou svůj osobní cíl a ten už nenaplním a jsem hodně zklamaný. Lehce se na vítězství zvyká a ..., byť to byla dnes remíza, beru jí jako porážku a jen tak jí neskousnu.  Hráče dnes nebudu hodnotit, nechám si to do kabiny.A jak naložím se sestavou, na poslední zápasy ještě nevím, jestli dát příležitost všem nebo dál spoléhat na ty, kterým věřím, dnes mě ale někteří svým přístupem k FKS hodně zklamali!“

FOTOGALERIE ( bude doplněna) ....

A JAK SI VEDE NAŠE MLÁDEŽ - MŽ ........ MD .... SD ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode