20.KOLO OP PALKOVICE : CHLEBOVICE 2:0 ( 1:0 )

09.05.2016 19:51

SOBOTA 7.5. 2016 16:30

                                       PALKOVICE : CHLEBOVICE  2:0 ( 1:0 )
Branky:    19. Valas ( penalta )    1:0
                 86. Habrnal ( Kusý )    2:0   
Rozhodčí : Doležílek – Suszka, Šimík    
Diváci :  60 ( na derby a po galapředstavení na Ostravici tragická návštěva )

   Smolík - Galásek, R.Merta, J.Merta, Burda - T.Skurka ( 39. Chamrád ), Valas, Huška,Kocúr ( 83.Honěk ) – Musil ( 76. Habrnal ), Kusý ( 88. T.Vyvial )     trenér : Martin Blahuta
                    Další zápas o přežití začaly Palkovice ofenzivně a už ve třetí minutě se radovaly z branky Kusého, ale bohužel praporek pomezního rozhodčího Šimíka utnul radost jen hrstky diváků! Ve 4.minutě začal se svou zednickou prací v prvním poločase Kusý a pokračoval v ní ve 13, 33 a 37 minutě, to co Dan nedal se jen tak nevidí. Ale podíl na první brance utkání Kusý přece jen má, v 19.minutě je faulován brankářem Kukučkou a kope se penalta, ale bez červené karty! Penaltu bezpečně proměňuje Valas a Palkovice vedou 1:0! Další branky už v prvním poločase nepadly, byť Skurka a Huška k tomu měli ideální možnosti!
                Po poločasovém hromobití trenéra Blahuty se už po 27 sekundách ocitl v páté gólovce Kusý, ale hubené vedení 1:0 stálé trvá i po další šanci Hušky a vynikající střele Valase. I zkušený Musil neproměňuje svůj nájezd na Kukučku a rovněž Galásek nepřekonává hlavou hostujícího golmana. Zbytečné drama trvá tak až do 86.minuty, kdy Kusý nachází střídajícího Habrnala a ten upravuje na konečných 2:0! Diváci viděli nejhorší jarní výkon Palkovic, naštěstí proti nám stál soupeř, který taky toho dnes moc nepředvedl! Třináctý jarní bod ( bilance 7 4 1 2  19:11 13 ) a celkově dvacátý, bohužel stále stačí jen na 13.místo a to je po výsledcích v 1.B. třídě v současné době sestupové! Na nesestupový flek stále ztrácíme 5 bodů a to je hodně! Bodové konto si můžeme vylepšit v neděli v Metylovicích, ty jsme na podzim porazili 2:1 ....  a tak se nám to snad povede i na jaře!
Martin Blahuta: „Z mé předzápasové přípravy si vzali kluci jen to, že jsem chtěl vyhrát za každou cenu, nehledě na kvalitu hry! Z dnešního výkonu jsem hodně rozčarován, zklamaný, ale jak se říká na to se historie ptát nebude. Jediné pozitivum je snad jen, že jsme už 201 minut neinkasovali a snad to bude tak i dál. Bojím se, že ani 30 bodů nebude stačit k záchraně, je to bláznivá soutěž a já z toho už pomalu blázním!"

FOTOGALERIE I OD JARKA WOJNARA ....

 VAJEČINA PŘED 9 LETY  .... A TEĎ ... ! ACH JO TO JE ROZDÍL !

PÁNOVÉ PO ZÁPASE BYLA VAJEČINA, KDE JSTE BYLI,CO VÁM ŘÍKÁ SLOVO PARTA ?!

20. kolo 7.5. - 8.5. 2016 16:30

    Ostraravice -   Baška       nezahájen delegace
    Palkovice -   Chlebovice       nezahájen delegace
    Janovice -   Hrádek       nezahájen delegace
    Lískovec -   Metylovice       nezahájen delegace
    Bukovec -   Oldřichovice       nezahájen delegace
    Písek -   Mosty       nezahájen delegace
    Nošovice -   Návsí       nezahájen delegace


 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode