21.KOLO FNL ŽIŽKOV : MFK F-M 2:0 (1:0)

06.04.2015 08:50

NEDĚLE 5.4.2015 10:15

ŽIŽKOV : MFK F-M 2:0 ( 1:0 )
Branky: 10. Folprecht                   1:0
             47. Staško ( vlastní )        2:0
Rozhodčí: Pechanec - Blažej,Vaňkát
ŽK: Souček, Hovorka - Talián, Literák. 
Diváci : 1311
FK Viktoria Žižkov: Holý – Dressler, Karafiát, Hovorka, Bartošák – Souček – Súkenník, Podrazký, Folprecht (72. Bazal), Voltr (90. Peterka) – Marek (79. Černý).
MFK Frýdek-Místek: Prepsl – Ilko, Žídek, Literák, Švrček – Ďuriška (70.Jurišič ), Vašenda – Talián, Vaněk (63.Bello ), Zapalač – Staško (80.Matúš)
 
         Už hodinu a půl před zápasem bylo slyšet naše fanoušky,ale ti odcházeli z Prahy zklamáni nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou svých miláčků!
       Za Prepslovou brankou to od úvodních minut utkání vonělo tradičními žižkovskými klobáskami, ale zároveň to „smrdělo“ inkasovanou brankou. Už po 22 sekundách se Prepsl vytáhl po střele Součka, Ondra vytěsnil nebezpečnou střelu na roh.Žižkovský dispečer Podrazký v páté minutě vysílá další střelu na Prepsla, ale ten s pomocí Ilka odvrací na další roh. O minutu později centr Voltra končí nad bránou Prepsla,ale tlak Žižkova je neskutečný! A v 10 minutě je to už zaslouženě 1:0 pro domácí, to střelu Bartošáka tečuje do sítě Staško. Až v 15.minutě se ke slovu přihlásili i hráči Lipiny,ale se Zapalačovou střelou neměl dlouhán Holý problémy. Tlak Žižkova zeslábl i díky aktivnější hře modrobílých, ve 31.minutě mohlo být i při troše štěstí srovnáno,ale Staško po přihrávce Taliána trefil místo sítě svého spoluhráče Vašendu a rozhodčí Pechanec pískal ruku. Ve 36.minutě Podrazký znovu zkoušel pozornost našeho golmana a byl z toho zase jen roh.Do kabin se naštěstí pro naše barvy odcházelo za přijatelného stavu 1:0,ale Folprecht si ještě teď drbe hlavu co ve 44.minutě spálil !
         Přestože trenér Orel nabádal své svěřence k pozornosti na úvod druhé půle, už po 88 sekundách Voltr zvyšuje na 2:0. V 53.minutě si v pokutovém území pomohl rukou do šance Súkeník, naštěstí netrefuje zařízení. V 63.minutě poprvé nastupuje za Lipinu Bello a už po minutě se mohl zapsat mezi střelce, po centru Zapalče a sklepnutí Staška však posílá míč těsně mimo tyče! Od 70.minuty už hrajeme na dva útočníky, defenzivního Ďurišku střídá střelec branky proti Pardubicím Jurišič.Přes veškerou snahu už jsme ani kontaktní branku nevstřelili a od větší porážky nás uchránil Prepsl,který byl dnes našim nejlepším hráčem. Narazili jsme na jaře na nejlepšího soupeře a porážka je proto zasloužená, naštěstí i Most podlehl překvapivě Kolínu a tak náš náskok na sestupové příčky je stále desetibodový! V dalším kole přivítáme doma Zlín,který je nejlepším mužstvem jara,když z pěti utkání získal 15 bodů a šilhá po lize. Přibrzdíme ševce i s pomocí vás fanoušků?
 
Martin Blahuta :“Dnes byl soupeř prostě lepší ve všech směrech a jeho vítězství je zasloužené. Věřím,že proti Zlínu to bude z naší strany lepší, na Zlín se nám daří a tak body musí zůstat doma ! Očekávám větší návštěvu než v posledních zápasech !"
 
TISKOVKA PO ZÁPASE ....
 
Z WEBU ŽIŽKOVA .... Z WEBU FNL ....
SOUHRN 21.KOLA ....
FOTOGALERIE ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode