21.KOLO METYLOVICE : PALKOVICE 2:1 ( 2:1 )

17.05.2016 15:42

NEDĚLE 15.5.2016 17:00

                                 METYLOVICE : PALKOVICE  2:1 ( 2:1 )
Branky:     8. K.Hradil                           1:0
               10. Šlachta                            2:0
               32. Burda ( odražený míč )    2:1   
Rozhodčí :    J.Mudra – Šigut, Michal
Diváci :  58
  Musil - Galásek, R.Merta, J.Merta ( 57.Svobodník ), Honěk – T.Vyvial ( 77.R.Skurka ), Burda,  Huška,Kocúr  – Habrnal,  Kusý     trenér : Martin Blahuta
    Po třetí jarní porážce jsme se zase přiblížili blíž do OS i proto ,že jsme nastoupili bez Smolíka, Valase, Chamráda, T.Skurky, Poledníka, Lesniaka ,Magery a bohužel jsme se ani nedočkali pomoci nadějných dorostenců Stavrovského a Minarčíka, které trenér Blahuta v nouzi oslovil.
    Utkání začalo střelou Habrnala už ve druhé minutě, ale Tonda mířil nad bránu Husera. To Hradil v 8.minutě překvapil našeho brankáře Musila a Metylovice vedou 1:0! Neuběhlo ani 120 vteřin a Šlachta zvyšuje na 2:0 pro svěřence trenéra Uherka! Minutu na to jsme mohli dát kontaktní branku, ale v gólovce vychytal domácí golman Kocúra! Aktivní Burda taky páli na metylovickou bránu, ale stav 2:0 trvá i po střele R.Merty.Ve 21.minutě Hradil z trestňáku střílí po třetí na palkovickou bránu,ale poprvé se z toho skóre nemění, zákrok Musila byl výtečný. I my jsme měli řadu trestňáků,ale ani Huška ani Burda netrefují zařízení, u těchto situací se citelně projevuje neúčast Lesniaka. Přece jen jsme Burdou ve 32.minutě snížili na rozdíl jedné branky a za stavu 2:1 se odcházelo do kabin.
    Ve druhém poločase jsme si vytvořili tlak, ale nebyl korunován brankou. Nejblíže k tomu byli Kocúr,Habrnal a po rohu R.Merty znovu Habrnal, ale bohužel vyrovnání,které by odpovídalo průběhu hry se naši fanoušci nedočkali! Domácí se za celý druhý poločas zmohli pouze na hlavičku Šlachty v 84.minutě a díky taktické hře s častým poleháváním golmana Husera ubranili tři body a znovu poskočili na třetí flek OP.
    Před 10 lety ( 20.5. 2006 ) jsme  ve 21.kole OS pět kol před koncem slavili postup do OP, teď jsme 450 minut od jeho opuštění, ale je ve hře ještě 15 bodů, kolik jich bude zapotřebí k záchraně ? Ve 22.kole přivítáme Oldřichovice a ty musíme bezpodmínečně porazit a věřit v klopýtnutí Janovic, Chlebovic,Nošovic či na jaře trápících se Bašky a Lískovce!
Martin Blahuta : „Kluci bojovali a jsem přesvědčen, že jsme byli lepším týmem a zasloužili jsme si minimálně bod. To že chybělo tolik hráčů se prostě projevit muselo, víc bych to nerozváděl a k nepovolení startu Valase od trenéra Uherka se vyjadřovat nechci!"

                                                  OKO DIVÁKA - ZDENĚK ŠPAČEK ALIAS BIZI
- to se opravdu trenér Metylovic UHEREK tak bál Valase, že trval na nějaké ústní dohodě a nepustil jej na plac !?!?! ...
- myslel jsem že tyhle praktiky se dělají pouze v lize ...
- no ale : po 2 nulách, jsme tentokrát po chybách brankáře a obrany prohrávali 0:2 už v 10. minutě ...
- Hradil by nám zřejmě opět dal gól, i kdyby měl nohu v sádře...
- nejlepší hráč na hřišti Burda krásnou střelou snížil, ale to bylo vše, šancí na obou stranách bylo minimum...
- tentokrát jsme měli daleko do ideální sestavy, chyběl hlavně Smolík v brance a kde byli všichni domluvení dorostenci !?!? ...
- vztah ke kolektivu se učte od Toncka, který přijel z Brna na otočku na zápas !!!! ...
- příště : PALKOVICE - OLDŘICHOVICE v sobotu 21. května 2016 v 17,00 hod !!!!!!

FOTOGALERIE ....

program 21. kola 14.5. - 15.5.2016 17:00

    Baška -   Janovice       nezahájen delegace
    Chlebovice -   Ostravice       nezahájen delegace
    Návsí -   Písek       nezahájen delegace
    Oldřichovice -   Lískovec       nezahájen delegace
    Metylovice -   Palkovice       nezahájen delegace
    Bukovec -   Mosty       nezahájen delegace
    Hrádek -   Nošovice       nezahájen delegace

 

 

 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode