21.KOLO PALKOVICE : VÁCLAVOVICE 2:1 ( 0:0 )

13.05.2012 19:42

12.5.2012 16:30

 

PALKOVICE : VÁCLAVOVICE 2:1 ( 0:0 )

 

Branky:    46. Novotný                     0:1

                78. Kusý                          1:1

                90+1 Huška ( Kusý )        2:1

 

Smolík – Závodný,Lesniák, Galásek – Musil (90+2 Skurka), R. Merta, J.Merta, Kusý, Brantál (62.Habrnál) – Poledník (69. Slípek), Huška                                                        

                           

Konečně se na Palkovice usmálo štěstíčko a vítězství nad silnými Václavovicemi má cenu zlata. Po čtyřech porážkách v řadě trenér překopal sestavu, do hry se znova dostali staří pardálové J.Merta, Poledník a Musil, ale soupeř nás přesto v úvodu utkání přehrával. Václavovice se dostaly do dvou slibných příležitostí, jednou z toho bylo břevno a podruhé se ukázalo, „jak důležité je mít Smolíka“! Ve 28.minutě trefuje z dálky Musil břevno, a tak na břevna to je 1:1, ale na branky stále 0:0, byť 2x R. Merta mohla otevřít skóre veledůležitého utkání! Poločas tak končí za stavu 0:0! Slova trenéra Blahuty „pozor na úvod 2.poločasu, ať nedostaneme nějakou zbytečnou branku“ si hráči k srdci nevzali, protože Václavovicím stačilo 35 sekund, aby Novotný otevřel skóre utkání 0:1! Palkovicím po obdržené brance došlo, že situace začíná být kritická, nelze hráčům upřít snahu, ale bohužel do šancí se nedostáváme a hosté neustále hrozí rychlými brejky. Částečné vysvobození přichází v 78. minutě, Kusého dlouhá přihrávka nenachází Hušku, ale nachází si místo mezi nohama  „Ikera „ – po tomhle kuriózním gólu,který je k vidění jednou za 100 let je srovnáno 1:1 ! Domácí se dál snaží strhnout vítězství na svou stranu a asi se zaslouženě dočkávají  v nastaveném čase ! Kusý nachází Hušku a ten s dávkou štěstí střílí vítěznou branku a snad jsme si štěstíčko zase na dlouho nevybrali !

Martin Blahuta :“ Narazili jsme na silného soupeře a o to je toto vítězství cennější ! Během utkání jsem zestárl, ještě víc zešedivěl, ale jsem šťastný za 3 body,ikdyž vím.že předvedená hra nebyla ideální. Myslím si, že změny v sestavě se vyplatily, teď je třeba zase konečně něco přivézt  z venku – pro body si zajedeme do BAŠKY na kolech :) ! Je to vítězství celého kolektivu , ale rád bych vyzvedl klid a rozvahu Lesniáka,důraz a zodpovědnost Závodného,touhu po vítězství J. a R. Merty, ale vlastně musím pochválit všechny ! Byl bych rád,  kdyby vítězná branka Honzy Hušky nastartovala jeho dřívější formu, kterou bohužel  stále marně hledá !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode