22.KOLO FNL MFK F-M : FC FASTAV ZLÍN 0:2 ( 0:0 )

12.04.2015 12:32

SOBOTA 11.4.2015 16:30

MFK F-M :FC FASTAV ZLÍN 0:2 ( 0:0 )
VIDEO ....
Z DOHRÁNA .... 
TISKOVKA ....
Branky : 64.Poznar     0:1
                    89.Poznar    0:2
Rozhodčí: Orel – Pilný, Arnošt
ŽK: Žídek – Železník
Diváci: 2 420.
MFK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček (82. Jurišič), Žídek, Literák, Mehremič – Zapalač (76. Hykel), Bello, Vašenda, Vaněk (66. Staško), Talián – Matúš.
FC Fastav Zlín: Dostál – Hubáček, Hájek, Pazdera – Holík, Živulić, Matějov, Kopečný (66. Chmelo), Bartolomeu (84. Kraut) – Poznar, Železník (87. Motal).
 
Lipina chtěla  proti silnému Zlínu odčinit herní a výsledkový výpadek ze Žižkova, ale to se díky střelecké nemohoucnosti a chybám v obraně nepodařilo.
Po vzájemném oťukávání se do první šance utkání dostali domácí,ale centr Mehremiče se k Matúšovi nedostal. V 18.minutě závar před Zlínskou brankou opět radost divákům nepřinesl. Ve 21.minutě standartka Zapalače se dostala až k Bellovi,ale ten míjí branku Dostála.Ve 25.minutě se předčasně Stovky radují z první branky utkání, Zapalačův trestňák doplachtil až do sítě, ale Matúšúv pohyb před Dostálem byl ofsajdový. Do šestnáctky Zlína létaly centry, ale ani Taliánův centr ve 25.minutě k Matúšovi nedoletěl, zadáci hostů odvracejí na roh. Ve 35.minutě lipinská klasická situace , po naší standartce se po chybě Švrčka dostává do gólovky Bartolomeu, ale ten naštěstí selhal.Ve 38.minutě se nejlepší hráč FNL měsíce března Kopečný odhodlal ke střele,ale ta byla příliš slabá na to aby zaskočila výborného Prepsla v naší svatyni. Před přestávkou ještě Bello se snažil vyslat Matúše do šance, ale přihrávka byla o pár čísel delší a tak poločas končí bezbrankovým stavem. 
Bylo jasné ,že o osudu utkání rozhodne jedna branka a k ní měli v počátku druhého poločasu zase blíž domácí, v 50.minutě po našich obávaných standartách se netrefuje Matúš. O minutu později nešetrně zajel kapitán Zlína Železník do Prepsla a Ondra si z toho souboje odnesl tržnou ránu na hlavě,ale utkání statečně dochytal.Tlak Lipiny sílí,ale ani Vaňkova střela či Židkova hlavička brankou nekončí. A to co se nedaří nám se daří Zlínu, v 64.minutě zakončuje Poznar hlavou do sítě 0:1. Trenér Orel reaguje okamžitým střídáním, dobře hrajícího záložníka Vaňka nahrazuje útočník Staško. V 69.minutě zkrat Literáka netrestá i díky skvělému Prepslovi střídající Chmelo. V 75.minutě po akci Mehremič – Talián – netrefuje zařízení Matúš. V 77.minutě Mehremič z trestného kopu jen těsně míjí Dostálovu branku. Jestliže šance Matúše ze 75.minuty byla stoprocentní, tak Staškova z 81.minuty byla tisíciprocentní, ale stav 0:1 trvá ! I proto od 82.minuty už hrajeme na tři útočníky, ale šance si vypracovali po naší hře vabank hosté, Kraut ji ještě nevyužil, ale Poznar už ano 0:2.Ani čestnou branku nedal v nastaveném čase Jurišič a tak podruhé v řadě prohráváme 0:2 ! Zlín byl ovšem hratelnější soupeř než Žižkov, tak snad za týden ve Varnsdorfu se to prolomí a budeme zase konečně bodovat. Tak budeme netrpělivě čekat na výsledek utkání Most : Olomouc a snad nám desetibodový náskok na sestupové pozice vydrží ! 
 
Martin Blahuta : " Určitě proti utkání na Žižkově jsme se zlepšili,vytvářeli jsme si šance,které jsme bohužel neproměnili. Více jsme naopak chybovali v obraně, bohužel má na tom i podíl terén,který je opravdu špatný. Z tribuny to tak nevypadá, ale je to tak. Kritika z tribuny je přesto na místě, ovšem urážky hráčů od rádoby fanoušků jsou ubohé !"
 
FOTOGALERIE ....
SOUHRN 22.KOLA ....
ROZHOVOR S ONDROU PREPSLEM .... ROZHOVOR SE STŘELCEM OBOU BRANEK .... 
ROZHOVOR S TRENÉREM  ZLÍNA ....
Z WEBU ZLÍNA .... Z WEBU FNL .... Z WEBU DENÍKU ....
 
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode