22.KOLO OP - FK STAŘÍČ : NEBORY 2:3 (1:2)

11.06.2019 20:36

NEDĚLE !!!!! 9.6. 2019 17:00

                           22.KOLO - OKRESNÍ PŘEBOR
                           FK STAŘÍČ : NEBORY 2:3 (2:1)

Branky:  10. Pietr                            0:1
               23. Kaulinec ( Trčka )        1:1
               29. Kaulinec ( Jukl )          2:1
               51. Faruga                        2:2
               74. Mendrok                     2:3
                                          
Rozhodčí: Kleihapel– Klečacký, Sekanina
Diváci : 118                                            
                    
Smetana – Krpec, Kocich, Jurek, Michna – Jukl, Vandas,Musálek,Trčka – Kaulinec, L.Baran
Střídání : 46. L.Baran – Burda        62. Jurek – Berek    87. Musálek – Říha
Trenér : Martin Blahuta
                                         Karty byly před zápasem jasně dané, jedině vítězství nám dávalo naději na postup do 1.B. třídy nebo „ alespoň“ posun na druhé místo v OP. Jenže průběžný výsledek z Lískovce ( ve 30.minutě vedl Real 4:0) nám naději na postup vzal .
                                        A ani začátek našeho utkání nebyl optimální, v desáté minutě jsme po brance Pietra prohrávali 0:1. Po obdržené brance jsme hráli křečovitě, a nebyli jsme schopni se dostat do šance.Až ve 23.minutě střihl nůžky Vandas ( byl to na půl roku jeho poslední zápas v dresu FKS – vojenská mise), našel hlavu Trčky, ten sklepl Kaulincovi a je srovnáno na 1:1.A ve 29.minutě už se opět početná skupina našich fandů raduje, Kaulinec svou 38 brankou této sezóny otáčí skóre utkání na 2:1. Poločasový výsledek z Kozlovic nám dával naději, Kozlovice sice vedly 1:0, ale Bukovec podle slov trenéra byl v utkání lepší a náš trenér Blahuta věřil, že Bukovec alespoň srovná.
                                    Druhé poločasy míváme lepší než ty první, ale bohužel tomu tak v neděli nebylo. V 51.minutě je znovu srovnáno, Faruga 2:2. V 61.minutě jde na hřiště kapitán vítězů KS David Berek ( dopoledne vstřelil 4 branky Starému Městu) a snažíme se opět strhnout vedení na svou stranu a to ještě přichází super zpráva z Kozlovic, Bukovec srovnal v 71.minutě na 1:1 a tak stačila jedna naše branka ke druhému místu. Branku diváci viděli, ale bohužel v síti Smetany, 74.minuta Mendrok 2:3.Potom už trenér Blahuta vsadil vše na jednu kartu, závěrečný náš tlak byl v rozestavení 3 – 3 – 4, ale ani to nepomohlo, největší šanci na srovnání měl hlavou Trčka. A tak po po 8 zápasech bez porážky, přichází třetí jarní prohra v nepravý čas. Bukovec remízu udržel a nám zbyly oči pro pláč. Ale i tak naše postavení je příslibem pro ročník 2019/20.
BILANCE PODZIM :    11  7  1  3  29:13  22 +7
BILANCE JARO :       11  7  1  3  31:15  22 +4
2018/19 :                22 14 2  6  60: 28  44 +11
BRANKY FKS ( 60 ) :          Kaulinec 38, Jukl 6, Musálek 5
                                        Trčka 2, Vandas 2, Strakoš 2
                                        Svobodník,Vlček, Morys , L.Baran, Kolář -1
    
Martin Blahuta: „.Věřil jsem v zázrak, ten se bohužel nekonal, ale na druhé místo jsme se měli dostat.Děkuji za všechny dárky k 50-tinám, ale vyměnil bych je za dnešní vítězství a za to druhé místo. Dnešní porážka je tak smutná tečka, za jinak super sezónou. Neměl jsem dopustit udělat ukončení v pátek, na některých hráčích to bylo až příliš vidět. K té komedii ze strany STK F-M ( nedělní jednotné kolo) se už nechci vyjadřovat, gratuluji Lískovci k postupu. Staříč o postup určitě bude usilovat i v další sezóně , vždyť třeba dnes postoupili žáci do KP, dorostenci KP hrají a ve Staříči se rodí velcí talenti a jsem rád, že jsem v tomto utkání dal příležitost teprve 15 –letému Davidovi Berkovi, ten se určitě neztratil.K hodnocení celé sezóny se ještě vrátím, ale už teď chci poděkovat celému realizačnímu týmu ( J.Baran,T.Kautský), celému výboru,obci a hráčům, za to kam jsme v této sezóně došli, škoda těch zápasů, ve kterých jsme ten postup ztratili a já v něho tak věřil.Teď nechci o fotbale ani slyšet a koncem června se rozhodnu co dál,ale teď se cítím hodně unavený a zklamaný, ne jenom z porážky, ale z dění ve fotbale. Přeji všem hráčům, fanouškům pěkné léto!“ 

FOTOGALERIE KRISTY MAGNUSKOVÉ .... FOTOGALERIE 8 ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode