22.KOLO OP PALKOVICE : OLDŘICHOVICE 5:2 ( 1:0 )

23.05.2016 14:48

SOBOTA 21.5.2016 17:00

                                   PALKOVICE : OLDŘICHOVICE  5:2 ( 1:0 )
Branky:    13. Huška ( Burda )            1:0
                 51. Musil ( Burda )            2:0
                 52. Huška ( Lesniak )        3:0
                 58.                                   3:1
                 67.                                   3:2
                 70. Chamrád ( Burda )      4:2
                 83. Burda ( trestný kop ) 5:2    
Rozhodčí :  Kyselovský David - Mudra Josef, Míchal Jakub.
Diváci :  70
Smolík  - Galásek, R.Merta, J.Merta, Honěk – Burda, Valas, Huška, T.Vyvial – Lesniak, Musil
Střídání :    27.Honěk – Magera
                  57. Lesniak – Minarčík
                  65. J.Merta – Chamrád
                  80. T.Vyvial – Kocúr
                  85. Burda – Varga
                          Přestříleli jsme nejlepšího jarního soupeře Oldřichovice 5:2 a dál sníme o záchraně v OP. To co dnes předvedli všichni svěřenci ( nenastoupil pouze nemocný Kusý, ale ten na lavičce emotivně podporoval tým ) trenéra Blahuty zaslouží veliký obdiv a uznání, takhle se bojuje o záchranu, takhle se bojuje o budoucnost Palkovic, takhle se bojuje o přízeň fanouška a ti jim to po závěrečném hvizdu rozhodčího Kyselovského dali patřičně najevo – DÍKY VŠEM ZA TENTO KRÁSNÝ DEN V PALKOVICÍCH!
                   Jenže utkání začalo hrůzostrašně, soupeř nám do osmé minuty nepůjčil míč, byli jsme pod velkým tlakem a až v deváté minutě jsme poprvé překročili vlastní polovinu hřiště a střelecký pokus Hušky byl jen simbolický! To Oldřichovice kopaly x rohů a v 10.minutě si vytvořili i díky hrubici R.Merty gólovku, ale ta nebyla naštěstí proměněna. Ve 12.minutě si Burda naběhl na geniální přihrávku J.Merty, obstřelil brankáře,ale i tyč. Ve 13.minutě se prosazuje Huška a vedeme šťastně 1:0. O tři minuty později mohlo být srovnáno, ale Smolík vychytal hostujícího Kluze(výborný hráč s číslem 10!)! Na tohoto hráče už ve 27.minutě nasadil domácí trenér „omilostněného“ Mageru a ten mu přistřihl křídla , a Lukáš výborným výkonem splatil důvěru palkovické lavičky. Ve 30.minutě byla k vidění další tutovka,  tentokrát v podání Musila, jenže poločasový stav 1:0 se už nemění!
              Druhý poločas to byla ÓDA NA FOTBAL, sice to začalo opět tlakem Oldřichovic, ale z toho nás už v 51.minutě vysvobodil Musil, krásnou brankou hlavou od břevna po standartce Burdy 2:0! A za minutu se celé Palkovice radují znova, střílený centr Burdy mazácky sklepává Lesniak a Huška z plného běhu trefuje prudce a přesně 3:0, škoda jen,že to nikdo netočí :-) jinak by tento gól mohl obletět fotbalový svět! Zcela vyčerpaného Lesniaka střídá v 57.minutě dorostenec Minarčík, a ten trefuje v 63.minutě břevno, ale to už je stav 3:1! V 65.minutě musíme znovu střídat a v 67.minutě už to je 3:2 a začíná drama,ale divák se baví ! V 70.minutě střídající Chamrád po trmě vrmě po rohu Burdy zvyšuje na uklidňujících 4:2! V 81.minutě další střídající hráč Kocúr se málem prosazuje hlavou, ale hostující golman Kunák je proti! V 83.minutě po chytrém trestňáku Burdy je to už 5:2 a to je krutý výsledek pro hostující Oldřichovice, ty budou v příštím ročníku jeden z velkých aspirantů na postup do 1.B. třídy! V samém závěru ještě Minarčík trefil znovu břevno, ale na závěrečnou děkovačku ..
.. to už nemělo vliv a když k tomu připočteme dobré výsledky z jiných hřišť, tak je naděje na záchranu zase o trošku větší! V dalším kole zajíždíme do Mostů u Jablunkova, pro fanoušky je připraven autobus a tak neváhejte a zajeďte naše borce povzbudit – zaslouží si to!
 
Martin Blahuta
:“ Dnes jsem porušil všechny své trenérské zásady jen ve prospěch vítězství v tomto utkání. Zrušil jsem trest pro Mageru, který nás v posledních třech zápasech vy….,ale bylo to dobré rozhodnutí, Lukáš byl v tomto utkání našim nejlepším obráncem a výrazně přispěl k tomuto důležitému vítězství! K vítězství přispěli všichni stejným dílem, trošku ale musím ještě vyzvednout výkon Burdy a Hušky, jsem za toto vítězství nesmírně šťastný a rychleji se zapomíná na to špatné, třeba na tréninkovou účast,ta je stále tragická!

OKO DIVÁKA - ZDENĚK ŠPAČEK ALIAS BIZI

Střelci : HUŠKA 8, Valas 5, Kusý 4, Tobiáš a Burda po 3, Varga, Matějka, Skurka T., Merta R. a Musil po 2, Galásek, Dulava, Andrle, Kocúr, Habrnál a Chamrád po 1 + 1 vlastní = celkem 40 gólů ve 22 zápasech = 1,82 g/z
Penalty : beze změny - celkem my 7/5, proti nám 3/2
Karty : ???
Rozhodčí : KYSELOVSKÝ - Mudra Jos., Michal - hlavní si vcelku držel svůj vysoký standard ...
Oko diváka :
- hosté nastoupili jako mistři, rozcvičili se jako mistři, dobrých 10 minut nás nepustili na svou půlku, kopali asi 10 rohů, ale zahodili šance a tak přišel trest - z 1. naší vážnější šance dostali gól ...
- se soupeřem roste výkon a tak i naši proti výborným Oldřichovicím hráli dobře a postupně vedli 3:0 ...
- pak nám chvíli cvakalo, když hosté snížili na 3:2, ale přidali jsme další 2 góly a mohli se zaslouženě radovat ...
- těžko někoho vyzdvihnout, přesto nad ostatní čněli neúnavně běhající Huška a Burda a své si uhráli i matadoři Mertové, Jodek, Musil a celý zápas zakončil super zákrokem Smolda ...
- v dalším kole hrajeme v sobotu 28. května 2016 v 17,00 hod v MOSTECH u Jablunkova - na zápas se jede autobusem, odjezd ve 14,45 hod z parkoviště u Myšáka !!!!!
MŮŽEME TAM VYHRÁT, ALE POKUD OPĚT BUDEME KOMPLETNÍ !!!!!

FOTOGALERIE .... 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode