23.KOLO MFK F-M : ZLÍN B 6:0 ( 3:0 )

11.05.2013 14:21

SOBOTA 11.5.2013 10:15 

 

MFK FRÝDEK-MÍSTEK : ZLÍN B 6:0 ( 3:0 )
VIDEO ....
 
Branky: 26. Gulajev ( odražený míč ) 1:0
             38. Teplý ( Mozol )                 2:0
              43. Gulajev ( sam.akce )       3:0
              50. Teplý ( Ceplák )               4:0
              60. Mozol ( Pešek )                5:0
              81. Pešek ( Mozol )                6:0
 
Prepsl – Švrček,Korneta,Coufal,Žídek – Pešek,Talián ( 68. Juříček ),Mozol, Ceplák ( 73.Prokeš ) – Teplý,Gulajev ( 76.Skotnica )
 
Prořídlá kabina MFK F-M ( chyběli Literák,Cesnek,Bačík ,Wozniak ),propadák v Hulíně, propastná osmibodová ztráta na Třinec,frýdecká fotbalová veřejnost ztratila víru v postup,ale hráči Lipiny všem dnešním jednoznačným vítězstvím po skvělém výkonu dokázali,že se dál budou o postup prát,jen musíme věřit v klopýtnutí Třince a třeba příjde už dnes v Břeclavi !
Sice výsledek vypadá jednoznačně,ale mladíci se Zlína až do inkasované branky předváděli 495 divákům pohlednou kopanou. Frýdek však na soupeře vlétl jako dravá zvěř,Ceplák už ve 3.minutě provětral brankáře Dostála,hosté kontrovali střelou Roberta,Mozol znova jen protahuje Dostála.To samé dělají Gulajev a Talián, Prepsl doma není zvyklý inkasovat a tak ve 22.minutě vychytává Kubicu a stav 0:0 trvá až do 25.minuty,kdy po důrazu Teplého v pokutovém území se k dorážce dostává „GULY „ a opět skvělí fanoušciLipiny se mohou radovat 1:0 ! A běží 38.minuta a nepovedená střela Teplého po centru Mozola končí v síti – 2:0 ! A závěr poločasu patří Gulajevovi,když po samostatné akci a obstřelení brankáře Dostála už vedeme 3:0 a právem ( oblíbená slova Radima Wozniaka :) ) !
Hráči nechtěli připustit podobné drama jak na Slovácku a i do druhého poločasu vstoupili skvěle, parádní akce Cepláka sice končí těsně vedle,ale slovenská akvizice Ceplák připravuje pro Teplého v 50.minutě lahůdku a skvostný volej končí po čtvrté v síti nešťastného Dostála ! A v 60.minutě to je už 5:0, Peškovu přihrávku proměňuje Mozol a Stovky burácejí nadšením !Trenér Duhan ztahuje ze hry ne zcela doléčené Taliána,Cepláka a Gulajeva  (už ve středu nás čeká nebezpečná Orlová ) a i přesto Pešek naděluje ševcům na cestu další branku – 6:0 ! Statistici by asi mohli dlouho vzpomínat, kdy naposledy vyhrála Lipina takovým velkým rozdílem a mohlo to být i 7:0,ale mladíček Juříček v závěrečné střele utkání jen těsně míjí ! Ovace fanoušků jsou zasloužené a tak jarní zaváhání s „ H“ ( Hlučín a Hulín ) mrzí dvojnásob !
 
Michal Švrček ( kapitán týmu ) :" Dneska nám hodně pomohl první gol,do té doby byl zápas vyrovnaný a soupeř tam měl nějaké šance po našem zaváhání.Druhý gól nás více uklidnil a do poločasu jsme přidali asi rozhodující gol.Druhý pol. jsme si už pohlídali,soupeře jsme do ničeho nepustili,dali 3 pěkné góly a mohli ještě přidat další."
 
Radek Coufal : " Dnes proti nám hrál tým, který na tom byl velice dobře fotbalově a snažil se hrát fotbal, což nám vyhovovalo.Zápas rozhodlo to, že jsme vstřelili první branku a přežili díky Ondrovi v bráně dvě šance soupeře, na které jsme odpověděli dalšími 2 góly do poločasu.Druhý poločas jsme na soupeře vletěli, nenechali zápas zdramatizovat a naopak postupně přidávali další góly a nemusely být ''pouze'' 3. Dnes je vítězství určitě zasloužené, protože jsme bojovali od začátku do konce a věřím, že na to navážeme i v dalších zápasech." 
 
Milan Duhan : „Náš tým má na to, aby ty góly dával. V každém zápase si kluci vypracují spoustu šancí. To, že je nedáváme, je holý fakt. O to více mě těší, že to dnes hráči protrhli, pomůže jim to v dalších zápasech, které nás ještě čekají," 
 
Martin Blahuta .... :) ( den po utkání ) :" Bohužel dál ztrácíme na Třinec 8 bodů,tolik jsem věřil,že Břeclav uzme body Třinci,tak snad se to podaří někomu jinému ( Kroměříž,Ždár,Slovácko,Prostějov,my to budeme 8.6 určitě,Baník ) ! A my pokud zopakujeme dnešní výkon a konečně výbornou koncovku,tak věřím v zisk 21 bodů ze 7 utkání .... a v postup ! Třinec to nezvládne a náš mladý tým ( věkový průměr dnešní základní sestavy je 24 let ) určitě ano !
 
Fotogalerie z utkání .... 
Jak to viděl web. Zlína .... a jejich trenér J.Švach .... !
Jak to viděl Deník ....
Třinec zase neztratil .... ,ale to ještě příjde !
 Výsledkový servis MSFL ....
 
               KAPITÁN MICHAL ŠVRČEK PŘIVÁDÍ SVŮJ TÝM NA HRACÍ PLOCHU
                      AUTOR 2 BRANEK V TOMTO UTKÁNÍ RADEK GULAJEV 
                                     KOTEL LIPINY BYL JAKO VŽDY SKVĚLÝ !
                                         JÁ POŘÁD VĚŘÍM !
                         JIRKA PROKEŠ SE CHYSTÁ NA PLAC !
                   VENCOVA RADOST ZE VSTŘELENÉ BRANKY - VEDEME 5:0 !
               KUBA DAL UŽ 10 BRANEK V MSFL !
 
                 RADOST ZE VSTŘELENÉ BRANKY !
                 RADEK GULAJEV OTEVÍRÁ SKÓRE UTKÁNÍ !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode