23.KOLO SOKOLOV : MFK F-M 0:1 ( 0:0 )

20.04.2014 19:49

SOBOTA 19.2.2014 10:15

SOKOLOV - MFK F-M 0:1 ( 0:0 )
Branka: 77. Mozol (pen.) 0:1
Rozhodčí: Mikel - T. Kovařík, Peřina.
ŽK: Vaněček, Dvořák I., Blažek - Kmoníček, Uvíra 
Diváci: 720 z toho 9 lipinských fans + rodiče Odry Prepsla - děkujeme !!!!!!
Sokolov: Dvořák I. - Dřížďal, Vondráček, Hofmann, Hrubý (42. Blažek) - Machek, Vaněček (59. Šamánek), Kobylík, Schut (79. Ivasko), Čada - Kuzmanovič. Trenér: Jindra.
MFK F-M : Prepsl – Švrček, Cigánek, Literák, Palko – Uvíra - Talián, Mozol, Zapalač (78. Žídek), Kmoníček (89. Schroner) - Staško (78. Soukup). Trenér: Milan Duhan.
 
Fanoušci před utkáním rozvěsili transparent -  520 KM NO PROBLEM a svým fanděním dotlačili Lipinu k cennému vítězství, které mílovými kroky přiblížilo Lipinu ke splnění cíle !
               Trenér Duhan neměnil remízovou sestavu z domácího zápasu s Varnsdorfem, opět tedy s rozestavením  4-1-4-1, ale opět s touhou ukončit střeleckou mizérii ( před utkáním 592 minut bez gólu ) a prodloužit sérii bez inkasované branky ( před utkáním 180 minut Prepsl neinkasoval ) !
Ve 14.minutě defenzivní štít Uvíra našel přesným pasem Staška,který sice míč perfektně zpracoval,ale zbrkle zakončil a střela byla příliš slabá na to, aby překvapila domácího golmana Dvořáka. Sokolov hrozil především z kopačky Kobylíka,ale jeho nepříjemně kopnutý roh ve 14.minutě  zpacifikoval neprůstřelný Prepsl do bezpečí ! Ve 30.minutě opět motorová myš Talián střílí sice tvrdě i přesně,ale obránci ve žluto-zelených dresech odvracejí na roh. A ve 41.minutě aktivní pravá strana ( Švrček,Talián ) servíruje gólovou přihrávku pro Staška,ale tomu chyběl krok,aby mohl zakončit ! Remízový poločasový stav 0:0 už nikoho nemůže ani překvapit !
     V kabině jsou všichni naši hráči odhodláni ocenit naše skvělé fanoušky brankou,vítězstvím,protože všichni cítí jak moc by si to za 20-hodin strávených ve vlaku tam a zpět zasloužili ! V 60.minutě napřahuje ke střele Zapalač,ale netrefuje zařízení ! V 65.minutě si vystavil čtvrtou ŽK stopku na „Budějky“ Uvíra. Smutek,ale mohla nahradit radost,to by,ale v 66.minutě nesměl spálit tutovku Staško,jeho samostatný nájezd na Dvořáka končí střelou mimo tyče ! A mohl přijít trest v 68.minutě,jenže naštěstí závar před Prepslem,hasí na brankové čáře stopér Cigánek ! A přišla 76.minuta a souboj č.2 Staško - Dvořák , Honza ponaučen z předchozího nezdaru volí kličku, je faulován a rozhodčí Mikel neváhá ani vteřinu – PENALTA ! To,že brankář Dvořák měl být vyloučen nikdo z našich hráčů,trenérů,fanoušků neřeší, řeší se jen kdo vezme zodpovědnost za provedení penalty ! Před penaltou stahují trenéři Staška a Zapalače, na hřiště vběhli Žídek a Soukup ! Míč na puntík si postavil Venca Mozol a z pomocí tyče překonává Dvořáka – gól ! gól ! gól ! gól ! gól ! Tuto radost zažíváme po 669 minutách ! Celá lavička a určitě i všichni fanoušci u on-line přenosů tlačí čas dopředu,Sokolov náš tým dostává pod neuvěřitelný tlak ,ale hráči si už vítězství nenechají vzít,je dobojováno a radost všech ,kteří mají Lipinku rádi je nepopsatelná ! Sice ještě zbývá sehrát 7 utkání a ve hře je 21 bodů,ale naděje předposledního Vltavínu a poslední Bohemky přeskočit MFK F-M je velmi mizivá,zvlášť když Lipina se znova herně zvedá a boj o …. nevzdává ! V dalším kole přivítáme Č.Budějovice a doufejme,že i ve Sovkách se dočkáme gólů v soupeřově síti – přijďte nás povzbudit !
Martin Blahuta :“ Bude to znít jako otřepaná fráze,ale opravdu hráči cítili velkou zodpovědnost  před fanoušky,kteří vážili cestu do Sokolova ,moc nám pomohli ! Už před utkáním jsem věděl,že branku nedostaneme a že jednu branku už musíme vstřelit ! Kluci podali zodpovědný,bojovný výkon a troufnu si říct,že vítězství je zasloužené ! Spadl nám kámen ze srdce a mi konečně fousy :)! Věřím,že překvapíme i doma proti Budějovicím,těm máme co vracet ! V Budějovicích to byl snad jediný zápas ve FNL,ve kterém jsme propadli ve všech směrech a soupeř byl jednoznačně lepší ! Tentokrát tomu tak „stopro“ nebude a věřím,že Ondra přidá další minuty bez inkasované branky !"
 
FOTOGALERIE + VIDEA ....
FOTOGALERIE 2 ....
JAK TO VIDĚL WEB FNL .... ROZHOVOR S TRENÉREM MILANEM DUHANEM ....
SOUHRN 23.KOLA ....
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode