24.KOLO MFK F-M : SOKOLOV 0:1 ( 0:1 )

26.04.2015 00:21

SOBOTA 25.4.2015 17:00

MFK Frýdek-Místek - Sokolov 0:1 (0:1)

TISKOVKA ....

Branka: 28. Dvořák II. 0:1
Rozhodčí: Julínek - Antoníček, Melichar. 
ŽK: Žídek, Jurišič - Vrtělka.
Diváci: 2125.
Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček ( 46.Jurišič ),Literák, Žídek, Mehremić (64.Reintam ) – Ďuriška, Vaněk -Ilko, Bello, Zapalač ( 53.Hykel ) – Staško  Trenér: Orel.
Sokolov: Beláň - Blažek, Vondráček, Hofmann, Urma (90. Kucalas) - Machek, Vrtělka - Dřížďal, Dvořák II., Vaněček (78. Šamánek) - Přeučil. Trenér: Šmejkal.
 
          Úvod zápasu vůbec nenasvědčoval tomu, že Stovky zažijí nejsmutnější druholigový zápas po svém návratu do profesionální soutěže. 
            I bez zraněného bojovníka Taliána,střelce Matúše, záložníka Justa a …. Vašendy se už po padesáti sekundách kopal roh před Beláňovu bránu. Z něho se odražený míč dostal ke kapitánovi Literákovi,ten z pozice pravého křídla centroval míč až na Mehremiče, jehož střelu Beláň zpacifikoval. V 8.minutě to je na rohy 1:1, ale na branky stále 0:0. Svěřenci trenéra Šmejkala se poprvé o slovo přihlásili v 11.minutě, ale Přeučil z trestňáku míří vedle. V 17.minutě průnik Vaňka po pravé straně kýžený gól nepřinesl. Miláček domácího kotle Bello se ve 20.minutě ocitl náhodně v šanci,ale Beláň jeho střelecký pokus zneškodnil. O minutu později zahrozil střelou Dvořák, ta však pozorného Prepsla nemohla překvapit. Opět po minutě se hlavou chtějí postupně prosadit Žídek a Bello, ale zůstalo jen u snahy. Ve 27.minutě zaokrouhluje náš tým už pěti hodinovou čekací dobu na vstřelenou branku! A ve 28.minutě dlouhatánský aut Blažeka se odrazil k Dvořákovi a ten propálil i díky teči vše co mu stálo v cestě 0:1.Srovnat mohl ve 31.minutě Ďuriška,ale poslední klička před Beláněm byla příliš dlouhá. Ve 34.minutě ještě Vaněk prověřuje Beláňe,ale na poločasovém vedení Sokolova 0:1 se už nic nemění a bouře v kabině musí být slyšet i v nespokojeném lipinském kotli.
                 Trenér Orel mění pro druhý poločas rozestavení na 4-4-2, stahuje Švrčka a na hrot posílá Jurišiče. Změna k lepšímu však nepřichází a kromě šance dalšího střídajícího hráče Hykela ze 77.minuty se na hřišti téměř nic neděje. Ochozy právem pískají a dočkávají se čtvrté porážky v řadě a radost z gólu jsme nezažili už neuvěřitelných 367 minut. Duben se tak zapíše černým písmem do lipinských statistik 4 0 0 4 0:6 0 ! V dalším kole zajíždíme do Karviné a těm máme co vracet a snad jim to taky vrátíme! 
Martin Blahuta :“ Není porážka jako porážka a ta dnešní je neomluvitelná! Podali jsme diametrálně odlišný výkon než ve Varnsdorfu a právem jsme byli kritizováni i těmi nejvěrnějšími fanoušky. Nezbývá nic jiného než se jim v Karviné výkonem a získanými body za tuto dnešní holomajznu omluvit!Snad nám potom odpustí!"
 
Z WEBU FNL .... Z WEBU SOKOLOVA ....
FOTOGALERIE ....
SOUHRN 24.KOLA .... 
O MORAVSKÝCH CELCÍCH VE FNL ....
 
SESTAVA PROTI SOKOLOVU 
Prepsl Ondrej
Svrcek Michal Literak Petr Zidek Jan Mehremic Adi
Duriska Lukas Vanek Richard
Ilko Pavol Babatounde Bello Zapalac Petr
Stasko Jan
KÁDR MFK F-M V SEZÓNĚ 2014/15 
 
_logo
Babatounde Bello
Blahuta Martin
Coufal Radek
Durica Martin
Duriska Lukas
Gavlak Tomas
Goffa Vladimir
Halaska Milan
Hykel Tomas
Ilko Pavol
Javorek David
Jurisic Danijel
Just Josef
Krabec Ladislav
Literak Petr
Matus Martin
Mehremic Adi
Mihalek Matej
Mozol Vaclav
Orel Karel
Prepsl Ondrej
Pribula Martin
Silveira Thiago
Soukup Petr
Stasko Jan
Svrcek Michal
Talian Erik
Uskovic Dusan
Uvira Martin
Vanek Richard
Vasenda Dalibor
Vojvodik Frantisek
Zapalac Petr
Zidek Jan

 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode