24.KOLO OP FK STAŘÍČ : VOJKOVICE 4:2 ( 1:1 )

11.06.2018 18:20

SOBOTA 2.6. 2018 15:00

                              FK STAŘÍČ : VOJKOVICE 4:2 ( 1:1 )
 
Branky:    24. Sluštík                              0:1
                45. Quitt ( odražený míč )      1:1
                59. Michna ( Jukl )                 2:1
                62. Quitt ( Vandas )                3:1
                63. Pešek ( Kaulinec )             4:1
                82. Stříž                                 4:2
Rozhodčí :  Somr – Šašinka, Petroš
Diváci :  128
      
Smetana – Jurek, Jukl, Kocich, Michna - Malý, Vandas, Trčka - Musálek,Pešek M, Kaulinec
Střídání :    37. Malý– Quitt
                  60. Trčka – L.Baran
                  70. Pešek – Strakoš
                  79. Jurek – Růžička
                  89. Musálek– Říha        Trenér : Martin Blahuta

               Další existenční boj FKS zvládlo , i přes nejhorší výkon pod trenérem Blahutou se radují hráči a realizační tým z cenných bodů.. Z vítězné kozlovické sestavy vypadli brankář Vavříček ( chytal dopoledne za mladší dorost ) a Quitt. Ty z početného kádru nahradil Smetana a další znovuzrozený hráč Staříče Pavel Malý. Soupeř měl pod Okruhlou poslední šanci na alespoň teoretickou záchranu, ale porážkou ji ztratil a po Návsí, jsou Vojkovice jistým účastníkem OS v ročníku 2018/19 ( v neděli přibyl Bukovec ). A kdo tyto dva týmy do OS doprovodí, se ukáže v závěrečných dvou kolech, Staříč ještě doma přivítá Písek a končíme v Neborech. Nás budou zajímat nejen výsledky OP, ale i 1.B. třídy.
             Po dvou šancích ve třetí a osmé minutě, kdy nególově zakončoval Pešek se v 9.minutě dostali ke střele i Vojkovice. V 17.minutě tutovku hostů zneškodnil Smetana.A když se v 19.minutě neprosadil ani Kaulinec, hosté po hrubici Kocicha, Sluštíkem trestali 0:1. Trenér Blahuta reagoval střídáním, kdy Malého nahradil Quitt a dnešní žolík po závaru srovnal brankou do kabiny na 1:1.
            Ani mytí hlav v kabině nepomohlo, hosté se ihned po přestávce dostali do dvou velkých šancí, naštěstí Vojkovice v koncovce selhaly. O osudu utkání rozhodly čtyři minuty, ve kterých jsme třikrát skórovali – 59.Michna 2:1, 62. Quitt 3:1, 63. Pešek 4:1. V závěru jsme ještě zbytečně  pustili brankou Stříže Vojkovice do hry, ale vítězství jsme ukopali a jsme krůček od záchrany.
Martin Blahuta: „ Byl jsem na čumendu na utkání Vojkovice : Baška 2:4 a dnešní soupeř se zlepšil ve všech směrech, přehrával nás a za stavu 1:1 ve druhém poločase měl 2 tutové šance, a kdo ví, jak by utkání dopadlo. Skvostná pětiminutovka, kdy jsme dali tři branky, ale rozhodla. Zvlášť gól Tomáše Quitta byl ukázkový. Na to, že jsme odehráli hrozné utkání se historie ptát nebude. Věřím v zisk 6 bodů a jistou záchranu. Chci poděkovat fanouškům, že nás podporovali během utkání, i přes to, že to moc ke koukání nebylo, jde o hodně a to se fakt těžko hraje.“
    

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode